Mi lenne, ha… – World of Warcraft veterán jutalmak

Mivel a World of Warcraft  már lassan 13 éve boldogít minket, úgy gondoltuk, hogy talán pont egy ilyen koros MMORPG-nek illene megjutalmazni  hűséges játékosait. Mi lenne, ha a Blizzard bevezetne  egy  veteran reward rendszert,  mint azt sok más hasonló játék is megtette?

Azon felül, hogy korlátok nélkül  hozzáférhetünk a teljes tartalomhoz, a havi WoW subscription nem hordoz semmi extrát, ami  boldoggá tenné azokat , akik akár már  10+ éve  hűséges World of Warcraft  előfizetők.  Ebből kiindulva gondoltuk, hogy  talán  logikus lenne bevezetni  egy olyan jutalomrendszert ,  ami  havonta  hoz  különféle  ajándékokat,  és persze  minél  több  hónap van  a hátunk mögött, annál  különlegesebb  lenne  a reward.  Az Aionban és az FFXIV-ben is találkozhatunk hasonlóval, és ez egy remek kiegészítés, ami tovább ösztönözheti a játékosokat arra, hogy előfizessenek.

Mi lenne, ha... - World of Warcraft veterán jutalmak

A jutalmak lehetnének például különböző mountok, petek, transmog szettek, XP és honor boost potionök, tabardok vagy akár heirloomok is.  Persze fontos, hogy ne legyenek olyan jutalmak, amik  erősebbé teszik karaktereinket, hisz az hátrányos lenne az új játékosok számára.  Egy MMORPG-nek  mindig érdemes megjutalmazni a hűséget,  mert a stabil és kitartó játékosbázis az, ami életben tartja.  Szerintünk ennek tökéletes módja lenne a World of Warcraft-ban egy  ilyesféle veterán jutalomrendszer.

Mi lenne, ha... - World of Warcraft veterán jutalmak

Az Aionban megtalálható veteran  rewards  sajnos elég izmos bónuszokkal látják el a  játékosokat,  és mivel előre hozzá lehet jutni úgy, hogy x mennyiségű Gold Pack-ot használunk el, így sokan P2W-nek  tartják.  Ezért fontos, hogy kizárólag  olyan bónuszokat kapjunk, amik például kinézetünkön javítanak vagy csak felgyorsítják a fejlődést.

Szerintetek működhetne egy ilyen rendszer a World of Warcraft-ban?  Izgatottan várjuk visszajelzéseiteket.