Melyik a legjobb Android emulátor PC-re?

A mobil és tablet emulátoroknak számos hasznuk van és meglepően sokan használják őket különböző célokra. A legtöbben talán a mobilos játékokat szeretik PC-n játszani, hisz lássuk be, sokkal kényelmesebb egérrel és billentyűzettel játszani velük. Az Android emulátorok talán népszerűbbek mint az iOS-ek, és mi is ezeket próbáltuk ki.

Melyik a legjobb Android emulátor PC-re?

Van néhány kiemelkedően nagyszerű Android emulátor a piacon; némelyik ingyenes, de persze vannak olyanok is, amikhez elő kell kapni a bukszánkat. Vannak olyan emulátorok, amiket inkább applikáció fejlesztőknek szántak, de mi most inkább azokra koncentrálnánk, amiken jól futnak a Google Play-es játékok.

Ha olyan Android emulátort kerestek, ami kifejezetten a játszásra fókuszál, akkor a Nox Player az egyik legjobb választás. Ez az Android emulátor teljesen ingyenesen letölthető PC-re, és remek extrákkal rendelkezik, melyeknek célja a játékon belüli vezérlés javítása. Sok mobiljáték fejlesztő igyekszik emulátor elleni rendszert építeni játékaikba, de a Nox szinte mindent visz. A Nox Player 6-ot az alábbi linken tudjátok letölteni.

Forrás: NoxPlayer

A második Android emulátor, ami könnyedén elnyerte tetszésünket nem más, mint az Andy. Ez az emulátor is a játékok futtatására összpontosít, és igencsak sikeresen teszi mindezt. Futtatható Mac-eken is és remek minőségben tudja lejátszani szinte az összes Google Play játékot. Az Andy-t itt tudjátok letölteni.

Melyik a legjobb Android emulátor PC-re?A harmadik olyan Android emulátor, amit játszásra terveztek a Droid4X. Ez az emulátor szintén teljesen ingyenes és támogatja a Mac gépeket is. Bár használható egyéb célokra is, a Droid4X inkább csak játszásra való, hisz vannak olyan emulátorok, amik másban sokkal hatékonyabbak. Töltsétek le és próbáljátok ki ti is.

Melyik a legjobb Android emulátor PC-re?

A MEmu néven ismert emulátor arról híres, hogy szinte minden emulátorok ellen állított falat áttör. Támogatja az AMD chipseteket, és választhatunk OS verziót is. A MEmu-n akár több példányban is futtathatunk egyszerre egy bizonyos alkalmazást, ha esetleg nagyon unatkoznánk. A MEmu ingyenesen letölthető PC-re.

Szerintünk ezek a legjobb Android emulátorok PC-re, de persze van még pár olyan, amit szintúgy lehet játszásra használni, mint például a Bluestacks. Várjuk tapasztalataitokat, visszajelzéseiteket a cikk alatt.