Megmentette az Amazon a The Expanse sorozatot

A Syfy The Expanse (A Térség) sci-fi sorozata három évadon keresztül szórakoztatta a műfaj rajongóit, ám nemrég kiderült, hogy a népszerűség csökkenése miatt a Syfy nem kért többet belőle. Ez nagy felháborodást keltett a rajongók között, de szerencsére az Amazon megmentette az amúgy nagyon is élvezhető sorozatot.

Megmentette az Amazon a The Expanse sorozatot

Eddig csak pletykák terjengtek arról, hogy az Amazon átveszi a The Expanse sorozatot, most viszont az Amazon vezetője, Jeff Bezos megerősítette, hogy jöhet a folytatás az Amazon Prime-on. Úgy látszik, az Amazon és a Netflix mostanában felvették a sorozatok megmentője szerepet, és ennek mi nagyon örülünk.

A The Expanse sorozat eddigi évadjai nálunk is megtekinthetőek a Netflix-en, de az Amazon Prime is elérhető Magyarországon, így valószínűleg mi is megkapjuk majd a folytatást. Az Amazon mostanában elég határozottan pumpálja a pénzt a sorozatokba, mint ahogy azt láthattuk az óriási költségű Gyűrűk ura sorozat esetében is.

Megmentette az Amazon a The Expanse sorozatot

A sorozat megvásárlásával az Amazon is megkezdheti a sci-fi és a fantasy műfaj meghódítását, amit a Netflix már egy ideje megtett. Örömmel fogadtuk a hírt, hogy mégsem szűnik meg ez a remek sorozat. Ti mit gondoltok?