Megérkezett a Voldemort: Origins of the Heir rajongói film

Pár napja került fel YouTube-ra a nem hivatalos Voldemort film végleges változata, amit már ti is megnézhettek. A több mint 52 perces Harry Potter univerzumában játszódó fan-made film egész igényes lett, és már 4,3 millióan látták.

Megérkezett a Voldemort: Origins of the Heir rajongói film

A Voldemort: Origins of the Heir nem hivatalos filmet Gianmaria Pezzato rendezte és elég egyértelműen Voldemort eredetét mutatja be. Ez egy non-profit film, amit J.K. Rowling könyvei inspiráltak, főleg a hatodik könyv, a Félvér Herceg. A készítők Voldemort felemelkedését akarták bemutatni, és úgy gondolták, hogy sok fontos részlet kimaradt az eredeti filmekből, amiket érdemes tudni Tom Riddle-ről (Tom Denem).

Facebookon vegyes visszajelzéseket kapott a film, páran úgy gondolják, hogy a készítői inkább csak a filmeket látták, és nem a könyvek alapján hozták létre a Voldemort: Origins of the Heir-t. Mások szerint ahhoz képest, hogy egy fan-made filmről van szó, szépek az effektek és élvezhető maga a film is.

Szerintünk valóban egy egész élvezhető filmet sikerült összehoznia a Tryangle Films-nek, és amennyiben szeretitek a Harry Potter univerzumot, érdemes adni neki egy esélyt. A teljes filmet megtalálhatjátok a cikk alatt. Jó szórakozást!