Megérkezett a Lost Sphear Steamre és konzolokra

A Square Enix az RPG-k igazi mestere, és persze hihetetlenül okosak is, tudják, hogy sokféle RPG létezik, így az évek során sokféleképpen közelítették meg a műfajt. Amikor úgy érezték, hogy ezt igazából nem egyedül kellene véghez vinni, létrehozták a Tokyo RPG Factory-t, egy RPG fejlesztőkből álló csoportot. Első remekművük az I Am Setsuna volt, és most megérkezett a második, a Lost Sphear.

A Lost Sphear egy olyan világban játszódik, amely fokozatosan törlődik. A játékban Kanata szerepét töltjük be, aki arra ébred, hogy a világ eltűnik körülötte, és bár nem tudja miért, ő az egyetlen, aki megállíthatja a folyamatot. Ehhez segítségre van szüksége, és a barátai, valamint az egyéb karakterek, akikkel útjuk során találkoznak, pont ezt a célt szolgálják.

Megérkezett a Lost Sphear Steamre és konzolokra

A Lost Sphear világa nagyon érdekes és egyedi, hiszen a térképek olykor hatalmas területeket rejtenek, amiket nem tudsz elérni, amíg meg nem találod azokat az emlékeket, amelyek visszaállítják őket. Ami a harcrendszert illeti, a Lost Sphear a közkedvelt osztott körös stílussal bír.

A Lost Sphear egy nagyon mély és izgalmas történetet mesél el, amit a játék gyönyörű hangvilága egy teljesen új szintre emel. Ha régóta keresel egy olyan RPG-t, ami nem a látványos grafikáról és az egyszerű játékmenetről szól, akkor ideje beszerezned (konzol változat) a mostantól elérhető Lost Sphear-t.  A játékhoz elérhető egy ingyenes demo is.