Megérkezett a kínai Overwatch koppintás

A kínai játékiparban megszokott dolog, hogy jól működő játékok klónjait készítik el, főleg mobilokra. Az Overwatch is megkapta kínai koppintását, ami Hero Mission néven fut.

A Hero Missionben megtaláljuk szinte az összes Overwatch hős másolatát, például Winston panda verzióját, McCree női változatát és Roadhog enyhén Mad Max-es utánzatát. Még a honlapjuk háttere és a játék logója is szinte ugyanaz. Ezen kívül más játékokból is merített a kínai fejlesztő. Van például egy lightos Sephiroth FF hasonmás, egy csuklyás kék íjász, egy majdnem Stormtrooper és egy bádogember is.

Megérkezett a kínai Overwatch koppintás

Kicsit azért persze ez egy dühítő jelenség és eléggé ledöbbentő, hogy egy játékfejlesztő ekkora mennyiségben ‘lophat’ másoktól. A játékhoz van egy trailer is, ami valószínűleg mosolyt fog csalni az arcotokra.

Körülbelül 2 másodperc után egyértelmű az utánzás, de igazából viccnek is rossz. A játék MOBA FPS-nek van kiírva és a Dodjoy fejleszti. Aki esetleg érthetetlen módon még többet szeretne tudni a Hero Mission című remekműről, az látogasson el a játék hivatalos oldalára. Reméljük a Blizzard azért hamar lereagálja ezt a pimasz Overwatch koppintást.