FPS/TPSHírekKiemeltOverwatchVideókWTF

Megérkezett a kínai Overwatch koppintás

A kínai játékiparban megszokott dolog, hogy jól működő játékok klónjait készítik el, főleg mobilokra. Az Overwatch is megkapta kínai koppintását, ami Hero Mission néven fut.

A Hero Missionben megtaláljuk szinte az összes Overwatch hős másolatát, például Winston panda verzióját, McCree női változatát és Roadhog enyhén Mad Max-es utánzatát. Még a honlapjuk háttere és a játék logója is szinte ugyanaz. Ezen kívül más játékokból is merített a kínai fejlesztő. Van például egy lightos Sephiroth FF hasonmás, egy csuklyás kék íjász, egy majdnem Stormtrooper és egy bádogember is.

Megérkezett a kínai Overwatch koppintás

Kicsit azért persze ez egy dühítő jelenség és eléggé ledöbbentő, hogy egy játékfejlesztő ekkora mennyiségben ‘lophat’ másoktól. A játékhoz van egy trailer is, ami valószínűleg mosolyt fog csalni az arcotokra.

Körülbelül 2 másodperc után egyértelmű az utánzás, de igazából viccnek is rossz. A játék MOBA FPS-nek van kiírva és a Dodjoy fejleszti. Aki esetleg érthetetlen módon még többet szeretne tudni a Hero Mission című remekműről, az látogasson el a játék hivatalos oldalára. Reméljük a Blizzard azért hamar lereagálja ezt a pimasz Overwatch koppintást.

Címkék

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár