Megérkezett a Destiny 2 Warmind kiegészítő launch trailere

A Warmind, a Destiny 2 második kiegészítője mától lesz elérhető, és az izgalmat még tovább fokozza az új launch trailer, ami kicsit közelebb visz minket az esti érkezéshez.

Sajnálatos módon nincs túl sok meglepetés a trailerben, javarészt az új Escalation Protocol-ból láthatunk részleteket, ami egy horde mode jellegű public event, ahol egyre keményebb ellenségek hullámai ellen kell majd harcolnunk.

Megérkezett a Destiny 2 Warmind kiegészítő launch trailere

A Marson rejtőzködő hatalmas szuper fegyver is látható, amely feltehetően a Warmind küldetések középpontjában áll majd, és van egy kis részlet az új Raid Lair-ről is, név szerint a Spire of Stars-ról. A videó megmutat néhány új felszerelést, amelyek a kiegészítővel jönnek, mint például a Worldline Zero egzotikus kard, a Polaris Lance egzotikus scout rifle és a The Huckleberry, egy egzotikus submachine gun.

Megérkezett a Destiny 2 Warmind kiegészítő launch trailere

 

Mint azt már tegnap megemlítettük, egy valószínűleg hosszadalmas karbantartás vár ma ránk, és nagyjából este 8 körül lesznek elérhetőek a szerverek, ami persze változhat. Az 5 órás maintenance alatt lesz időnk letölteni a nagyjából 50GB-os Destiny 2 kiegészítőt, valamint felkészülni a Season 3-ra.

Tekintsük meg az új Warmind launch trailert.