Maze: Shadow of Light – Egy új fantasy Akció-RPG játék indult el a mai napon

A Thumbage Co., Ltd. egy mobil játékok fejlesztésével és kiadásával foglalkozó cég bejelentette, hogy útnak indították a Maze: Shadow of Light RPG mobiljátékukat.

Maze: Shadow of Light - Egy új fantasy Akció-RPG játék indult el a mai napon

A játék globális megjelenésnek örvend és non-stop RPG akciót ígér, mindezt rajzfilmes 3D grafikával. A játék egyedi Tag-rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a hősök és az őrzők között váltogatva vigyenek véghez kombókat, amelyek segítségével legyőzhetik ellenfeleiket. A játék története a világ (Tera) megvédésről szól, a Diabolus-tól.

A játék valós-idejű PvP-t nyújt több millió játékos ellen világszerte, Raid Boss harcokat, amelyek különböző támadási mintákat vonultatnak fel. Ezen felül szembenézhetünk szörnyek hordáival egy kiszámíthatatlan labirintusban. Dinamikus akciók, többféle nehézségi szinten és a játékosok választási szerinti képesség-kombinációkkal. Nem csupán a Tag-rendszer jóvoltából vihetünk véghez halálos kombókat, hanem az extra passzív képességek ideális kombinálásával is elérhetünk bizonyos hatásokat, mint például megnövekedett sebzés, védelem csökkentés és így tovább. Ez a rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy igazán stratégiai módon játszhassák a játékot.

Természetesen az indulás alkalmából új eventek is indultak, amiket megtekinthettek a játék Facebook oldalán. A játék elérhető iOS és Android rendszerekre.