Már jelentkezhettek a F1 2018 zárt béta tesztelésére

A F1 sorozat rajongói bizonyára elégedettek voltak a tavalyi F1 2017 játékkal, ugyanis talán az eddigi legjobb élményt hozta el nekünk. Most pedig elérkezett az idő, hogy a folytatást is kipróbáljuk, ugyanis megjelent a F1 2018 CBT jelentkezési oldal. A zárt béta tesztelésen PC-s és konzolos játékosok egyaránt részt vehetnek.

Már jelentkezhettek a F1 2018 zárt béta tesztelésére

Ha megnézitek a F1 2017 értékeléseit és felhasználói visszajelzéseit, akkor hamar rájöttök, hogy milyen sok játékost nyűgözött le a tavalyi mestermű. A fejlesztőknek nehéz dolguk lesz felülmúlni az előző játék tökéletességét, de persze az sem kizárt, hogy egy még élethűbb élményt hoznak el nekünk. A Codemasters mindenkit invitál az F1 2018 hamarosan induló CBT-jére, és ha érdekel titeket a folytatás, akkor ideje ellátogatni a hivatalos oldalra. A zárt béta ugyan minden platformon elérhető lesz, a PS4-es játékosok csak Európából és Óceániából jelentkezhetnek.

Már jelentkezhettek a F1 2018 zárt béta tesztelésére

Mit gondoltok, a Codemasters képes lesz egy még jobb játékot összedobni idén? Várjuk a CBT-s beszámolóitokat és persze mi is azon leszünk, hogy mihamarabb kipróbálhassuk a F1 2018-at.