HírekKiemeltRTS

Már előrendelhető a StarCraft: Remastered

A Blizzard hivatalos shop oldalán bukkant fel a StarCraft: Remastered, ami mostantól előrendelhető nagyjából 15 euróért.

A feljavított változaton keresztül visszatérhetünk egy klasszikus stratégiai játékhoz, csak ezúttal kicsit jobb grafikával. A Remastered kiadás tartalmazni fogja a közkedvelt StarCraft: Brood War kiegészítőt is.

Újra átvehetjük az irányítást a három eredeti faj, a Terran, a Protoss és a Zerg felett. A grafika mellett, a hangon és a játékmeneten is javított a Blizzard. A hirtelen megjelent preorder tartalmaz pár kecsegtető bónuszt, így mindenképp érdemes előre megvenni a StarCraft: Remastered-et. Megszerezhetitek például a Korhal Command Center-t, az Aiur Nexus-t és a Char Hive-ot is.

Már előrendelhető a StarCraft: Remastered

 

“Fedezz fel újra egy klasszikust. A StarCraft: Remastered felfejleszti a Blizzard Entertainment eredeti sci-fi RTS játékát és annak kiegészítőjét, a StarCraft: Brood War-t.”

A StarCraft: Remastered augusztusban érkezik és szükséges hozzá a StarCraft Anthology. Itt az ideje gyorsan előrendelni az RTS titánt és megszerezni az exkluzív tartalmat.

Címkék

Wub

Újságíró, gamer, geek és MMO rajongó. Sok külföldi játékokkal foglalkozó híroldalnak ír, mint például az MMOSite és az MMOExaminer. Több mint tíz éve aktívan ír bármiről, aminek köze van a videojátékokhoz.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár