Már előrendelhető a StarCraft: Remastered

A Blizzard hivatalos shop oldalán bukkant fel a StarCraft: Remastered, ami mostantól előrendelhető nagyjából 15 euróért.

A feljavított változaton keresztül visszatérhetünk egy klasszikus stratégiai játékhoz, csak ezúttal kicsit jobb grafikával. A Remastered kiadás tartalmazni fogja a közkedvelt StarCraft: Brood War kiegészítőt is.

Újra átvehetjük az irányítást a három eredeti faj, a Terran, a Protoss és a Zerg felett. A grafika mellett, a hangon és a játékmeneten is javított a Blizzard. A hirtelen megjelent preorder tartalmaz pár kecsegtető bónuszt, így mindenképp érdemes előre megvenni a StarCraft: Remastered-et. Megszerezhetitek például a Korhal Command Center-t, az Aiur Nexus-t és a Char Hive-ot is.

Már előrendelhető a StarCraft: Remastered

 

“Fedezz fel újra egy klasszikust. A StarCraft: Remastered felfejleszti a Blizzard Entertainment eredeti sci-fi RTS játékát és annak kiegészítőjét, a StarCraft: Brood War-t.”

A StarCraft: Remastered augusztusban érkezik és szükséges hozzá a StarCraft Anthology. Itt az ideje gyorsan előrendelni az RTS titánt és megszerezni az exkluzív tartalmat.