MapleStory M – Elindult az elő-regisztráció a NEXON mobil MMORPG játékára

A várva várt MapleStory M végre megérkezett! Eredetileg Koreában debütált a játék még 2016-ban és magával hozta a teljesen új, mobil kaland életérzést.

MapleStory M - Elindult az elő-regisztráció a NEXON mobil MMORPG játékára

A mai naptól él az elő-regisztráció a játékra ezen a linken. A MapleStory M magában hordozza az eredeti MapleStory nosztalgiát, ami egy autentikus MMORPG élmény is egyben, amelyet ezúttal közvetlen a mobilunkon élhetünk át. A MapleStory M ugyanazt a végtelen számú testreszabási lehetőségekkel, szeszélyes történetekkel és epikus boss harcokkal kecsegtet, amiket a rajongók a franchise-tól várnak.

Visszatérhetünk a Maple World-höz, minden ismert karakterrel és szörnnyel együtt. Öt egyedülálló Mapple karakterrel játszhatunk, akik nem kis zsákmányokra vadásznak a dungikban. Lépj szintet, fedezd fel a világot és ami a legfontosabb, játssz a barátaiddal és vegyél részt elképesztően izgalmas boss harcokban.

Felfedezhetsz olyan ismert városokat, mint Henesys, Perion, Kerning City, Elinia és sok mást. Játssz valós időben, egy nyílt világú MMORPG-ben, amiben élő eventek egész sora vár rád. Kozmetikai tárgyak tengere vár rád, hogy karteredet kiemeld a szürke tömegből. Versenyezz más játékosokkal a világ minden tájáról a Level Ranking, vagy a Mu Lung Dojo kihívásokban. Indíts saját klánt és raidet, hogy utána hatalmas boss-okkal küzdhess meg.

Az elő-regisztrációval élő játékosok egyedi kozmetikai holmikat, felszerelést és sok mást kapnak.