Maplestory M – Egy hét alatt több milliós letöltésnél jár a játék

Egy hete már, hogy a Nexon America útnak indította 140 országban a MapleStory M-et. Egy hét után szép eredményekről számoltak be.

Maplestory M - Egy hét alatt több milliós letöltésnél jár a játék

A side-scrolling mobil kalandjáték, a MapleStory M szép eredményeket ért el mindössze egyetlen hét alatt, hiszen Android és iOS rendszerekre összesen 3 millióan töltötték le ezen időszak alatt.

Az Apple App Store-ban bedurrant az első helyre összesen öt országban, köztük Malajziában, Szingapúrban és Tajvanon és további 11 országban került be a Top 10 játékok közé. A játék a Google Play Áruházban is szép eredményeket ért el, hiszen Szingapúrban az 1. helyen, Tajvanon a 2., Malajziában a 4. és Tajvanon a 6. helyen áll.

Maplestory M - Egy hét alatt több milliós letöltésnél jár a játék

Ami az Egyesült Államokat illeti a játék elérte a 45. helyezést és az RPG játékok között a top 3-ba is bekerült az Apple App Store-ban. Ami a Play Áruházat illeti, itt a 46. helyet szerezte meg és szintén bekerült a top 3-ba RPG kategóriában.

A három milliós letöltés megünneplésére a játékban egy speciális in-game event indult, ami Augusztus 10-ig tart majd. Ezen idő alatt olyan nyereményekre számíthatunk, mint 10 Orange EXP Increase Ticket, 300 MP Potion és 300 HP Potion, vagy épp kosztümök.