MapleStory M – A Nexon America hivatalosan 140 országban indította útjára a játékot

A Nexon America Július 24-én útnak indította a MapleStory M-et, 140 országban és 9 nyelven Android és iOS rendszereken.

MapleStory M - A Nexon America hivatalosan 140 országban indította útjára a játékot

A MapleStory M először Koreában jelent meg még 2016 októberében, ahol gyorsan feltornázta magát az első helyre a játékok között. A Nexon most hasonló sikerekre számít a világ többi pontján is. Azok a játékosok, akik a következő 14 napban jelentkeznek be és játszanak a játékkal, egészen augusztus 21-ig minden nap ajándékot kapnak. Azok pedig, akik éltek az elő-regisztráció lehetőségével, szintén felvehetik az ezért járó jutalmat augusztus 21-ig. Akik pedig streamelik a játékot Július 24-31 között további jutalmakat nyerhetnek. Erről részleteket itt találtok.

MapleStory M - A Nexon America hivatalosan 140 országban indította útjára a játékot

A MapleStory M elhozza számunka a nosztalgikus side-scrolling MMORPG világot a telefonunkra, amely ugyanúgy végtelen számú testreszabási lehetőséget, bámulatos történeteket és epikus bossokat kínál, mint ahogy a rajongók azt már megszokhatták. A globális indítás 150 szintet tartalmaz, ami magában foglalja a következőket:

  • Új class – Az Explorer egy új hős fajta, akik vállvetve harcolnak egymás mellett a Maple World békéjének fenntartása érdekében.
  • Battle Function – Ez a funkció a mobilverzió optimalizált szintezési és vadászási funkcióját tartalmazza, amely gyakorlatilag automatikus vadászatot és küldetés teljesítést jelent minden class számára.
  • Karakter testreszabás – A játékosok megmutathatják egyedi stílusukat a karakterük hajszínének megváltoztatásával és mindenféle divatos ruha és egyéb tartozék viselésével.
  • Dungeon-ök – Egyedülálló, kihívásokkal teli módok, amelyek lehetővé teszik a Maplerek számára a szintezést és küldetések teljesítését.
  • Háziállatok és Mountok – Tarthatunk háziállatokat, akik csatlakoznak hozzánk a csatában, de fölpattanhatunk egy hátasra is, ha gyorsan oda akarunk érni valahova és addig is menőn szeretnénk kinézni.

MapleStory M - A Nexon America hivatalosan 140 országban indította útjára a játékot

A játékot már tölthetitek is Androidra innen, iOS-ra pedig innen.