Lost Ark – Angol Patch, 350 ezer egyidejű játékos és előtérbe helyezett nyugati indulás!

Néhány napja írtunk róla, hogy a Lost Ark indulása ugyan nem volt problémáktól mentes, de még így is 250 ezer egyidejű játékossal futott a játék. Az már csak hab volt a tortán, hogy a koreai játékosok többnyire jó véleménnyel voltak a játékkal kapcsolatban.

Lost Ark - Angol Patch, 350 ezer egyidejű játékos és előtérbe helyezett nyugati indulás!

Azóta történt egy-két dolog. A Joins.com értesülései szerint azóta már a 350 ezres egyidejű játékosszámot is túllépte a Lost Ark, igaz a kapcsolódási problémák és a hosszú sorok, még mindig problémát jelentenek, de a Smilegate további szerverek hozzáadásával próbálja orvosolni a gondokat.

A másik jó hír, miszerint a Smilegate a kínai régióval ellentétben először a nyugati kiadásra akar koncentrálni, mivel Kínában mostanában problémák vannak a minősítési bizottságokkal, amelyek az új játékok alapos felülvizsgálata miatt hosszú időre is blokkolhatják azokat. És ha már nyugati kiadás, akkor már elérhető angol patch is a játékhoz, ráadásul nem is egy. Több különböző forrás is van, mindenki csak saját felelősségére töltse le és próbálja meg használni ezeket.

Az első verzióról készült egy bemutató videó is, innen tudjátok letölteni magát a fájlt. Leírást a használatához pedig a T-Party Discord szerveren találtok az ‘announcements’ szobában.

A másik angol patch ezen a linken érhető el és leírást hozzá a Focus Gaming Discord szerveren találhattok.