HírekKiemeltLost ArkMMORPG

Lost Ark – A nyakunkon van az utolsó zárt béta regisztrálási fázisa

Az elmúlt hónapok során nem volt számottevő információ a Lost Ark-ról, a Smilegate fejlesztőcsapata azonban szorgalmasan dolgozik a játékon a korábbi zárt béták visszajelzései alapján.

Lost Ark - A nyakunkon van az utolsó zárt béta regisztrálási fázisa

Természetesen a különféle javításokon és korrigálásokon felül az új tartalomra is rá vannak feküdve. Április 19-től megindul a regisztráció lehetősége a végső zárt bétára a játék hivatalos oldalán, természetesen csak Koreaiak számára (hehe). Az újdonságok között köszönthetjük majd a Hawkeye és a Soul Master karaktereket is.

Lost Ark - A nyakunkon van az utolsó zárt béta regisztrálási fázisaLost Ark - A nyakunkon van az utolsó zárt béta regisztrálási fázisa

A végső zárt bétán új instákat is köszönthetünk majd, amik között megtalálható lesz néhány solo insta is, amelyek a korábbi tesztelési szakaszokban hiányoztak, de legalábbis a többszemélyesek voltak előtérben. Az új harci kártya alapú mini-game is készen áll a tesztelésre, amit a játékosok képesek gyűjtögetni küldetésekből, zsákmányból és számos egyéb úton.

Lost Ark - A nyakunkon van az utolsó zárt béta regisztrálási fázisa

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár