Lost Ark – A nyakunkon van az utolsó zárt béta regisztrálási fázisa

Az elmúlt hónapok során nem volt számottevő információ a Lost Ark-ról, a Smilegate fejlesztőcsapata azonban szorgalmasan dolgozik a játékon a korábbi zárt béták visszajelzései alapján.

Lost Ark - A nyakunkon van az utolsó zárt béta regisztrálási fázisa

Természetesen a különféle javításokon és korrigálásokon felül az új tartalomra is rá vannak feküdve. Április 19-től megindul a regisztráció lehetősége a végső zárt bétára a játék hivatalos oldalán, természetesen csak Koreaiak számára (hehe). Az újdonságok között köszönthetjük majd a Hawkeye és a Soul Master karaktereket is.

Lost Ark - A nyakunkon van az utolsó zárt béta regisztrálási fázisaLost Ark - A nyakunkon van az utolsó zárt béta regisztrálási fázisa

A végső zárt bétán új instákat is köszönthetünk majd, amik között megtalálható lesz néhány solo insta is, amelyek a korábbi tesztelési szakaszokban hiányoztak, de legalábbis a többszemélyesek voltak előtérben. Az új harci kártya alapú mini-game is készen áll a tesztelésre, amit a játékosok képesek gyűjtögetni küldetésekből, zsákmányból és számos egyéb úton.

Lost Ark - A nyakunkon van az utolsó zárt béta regisztrálási fázisa