HírekLord of the Rings OnlineMMORPGVillámhír

Lord of the Rings Online – Ünnepeljük együtt a 11. születésnapját és markoljuk fel az ajándékokat

Ebben a hónapban, pontosan április 24-én ünnepli a Lord of the Rings Online a 11. születésnapját. Az ember szinte összeborzong, hogy szalad az idő.

Lord of the Rings Online - Ünnepeljük együtt a 11. születésnapját és markoljuk fel az ajándékokat

A születésnap egy új szintet hoz a játékba, ugyanis lesznek évfordulós eventek, amiben a játékosok kincsvadász kártyákat kapnak, amelyek a játék fő történetére és a Gyűrűk Ura eseményeire összpontosítanak. Mindez április 19-én veszi kezdetét. Ezen kívül a 10. évfordulós események is a helyükön maradnak, így a játékosok onnan folytathatják az ünneplést, ahol korábban abbahagyták. Az előző évek küldetései is elérhetőek lesznek, viszont szép sorban kell haladni velük, nem lehet csak úgy beleugrani a közepébe.

Azok a karakterek akik az évforduló alkalmával bejelentkeznek a játékba és már 11 éve kitartottak a játék mellett, kapnak egy 11-year Giftbox-ot és egy Title-t egy új emote-tal. A Giftbox osztás április 19-én indul és egészen 2019 március 31-ig felvehető. Nem elírás, tényleg egy év áll a rendelkezésre, hogy felvehessük az ajándékcsomagot.

A jubileumi esemény mellett megérkezik a 22.1-es frissítés is, aminek részleteit megtalálhatjátok a hivatalos fórumon.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár