Lord of Dice – A Kakao Games elindította új anime stílusú RPG játékát nyugaton

A Kakao Games a mai napon jelentette be, hogy elindította legújabb mobiljátékát a Lord of Dice-t. A játék Androidon és iOS-on is elérhető.

Lord of Dice - A Kakao Games elindította új anime stílusú RPG játékát nyugaton

Egy japán ihletésű taktikai RPG-ről van szó, gyűjthetünk hősöket, akiket csak Dicer-nek hívnak és kiválasztva őket egy rácson mozogva a megfelelő taktikát alkalmazva győzhetjük le ellenfeleinket körökre osztott harcrendszerben. A stratégia központi eleme a játéknak, mindezt egy gyönyörű fantázia világban.

Több mint 200 Dicer-t szerezhetünk a játékban, mindegyik eltérő játékmenettel rendelkezik. Fejlesztenünk kell  hőseinket, hogy egyre több pusztító képességre tehessünk szert. A körökre osztott harcok egyedülálló kocka mechanikával vannak felruházva. Számtalan játékmódon keresztül vezethetjük hőseink, mint például story mód, napi dungeon, PvP harcok, raidek, napi kihívások, az Infinite Tower stb. Az egész játékot átjárja az anime világa, így sokaknak válhat kellemes elfoglaltsággá.

A játék jelenleg Észak-Amerikában és Óceániában lett elérhető, viszont az APK Pure segítségével bárki letöltheti és játszhat vele. Eredetileg a játék Koreában, Tajvanon, Fülöp-szigeteken és Japánban indult 2017-ben.