Lineage Remastered – HD grafikával és autoplay funkcióval érkezik az eredeti Lineage!

November 29-én az NCSoft sajtótájékoztatót tartott a Lineage 20. évfordulója alkalmából, ahol bemutatták a játékról alkotott jövőképüket.

Lineage Remastered - HD grafikával és autoplay funkcióval érkezik az eredeti Lineage!

Már önmagában az, hogy egy 20 éves játék esetében jövőképről beszélünk egészen elképesztő, de az NCSoft nem hiába foglalkozik sokat a Lineage-el, hiszen a mai napig az egyik legjobban tejelő játékukról van szó. A Lineage 20. évfordulójának alkalmából az NCSoft bejelentette a Lineage Remastered frissítést. Ez lesz a legnagyobb frissítés a Lineage történetében, szinte minden egyes funkció frissítésre kerül a játékban, beleértve a grafikát, a harcot és a grindelést is. A tesztszerverre decemberben lövik majd fel a frissítést.

Lineage Remastered - HD grafikával és autoplay funkcióval érkezik az eredeti Lineage!

A Lineage Remastered-ben teljesen megújul a grafika és a felhasználói felület, amely lehetővé teszi majd az automatikus ölést (PSS), tovább bevezetik az M-Player funkciót, amivel a játékosok a mobiljukon keresztül lesznek képesek ellenőrizni a karakterüket, de érkezik egy új class is, szám szerint a kilencedik, a Swordsman. Ezen felül a World Siege is beköszön, amely keretein belül különböző szerverek játékosai harcolhatnak egymás ellen.

A grafikai felújításnak hála a játék 1920*1080-as felbontásban pompázhat majd. Ez azt jelenti, hogy a felbontás a négyszeresére, míg a képarány a duplájára nő és az UI is teljesen modernizálódik. A PSS rendszer összesen 35 funkcióval rendelkezik, amely azt jelenti, hogy gyakorlatilag egy full extrás botot használhatnak a játékosok, amely tökéletesen végzi majd a dolgát. Az M-Player egy mobilalkalmazás lesz, amely lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor ránézzenek a játékosok a karaktereikre, lássák annak adatait stb.

Az új class a Swordsman egy igazán brutális DD karakter lesz, amely Longsword-el operál majd és képes lesz más karakter védelmi képességeit csökkenteni. A World Siege-en az összes szerver játékosai csaphatnak majd össze egy hatalmas PvP területen.

Az elő-regisztráció November 29-én kezdődik.