Lineage II – Még csak kamaszkorban

2004 Április 27. Ez volt az a nap amikor minden megváltozott. Minden megváltozott nagyon sok ember életében. Ez volt az a nap amikor megjelent Amerikában a Lineage II. Ez volt az a nap ami elhozta nagyon sok ember életébe az önfeledt és csöppet sem unalmas grindolás örömét egy igazi nyílt világban, ahol bármikor bárki hátba verhetett egy Hurricane-el vagy egy Deadly Blow-al miközben éppen a kis D-grades ruháidhoz farmoltad a materialokat. Ahol a lélegzeted elállt a várostromoktól és megfagyott az ereidben a vér, amikor a törpe megidézte a Siege Golemet! Nem volt Broker, sem Aukciós Ház ellenben kiülhettél a városba a karaktereddel saját magad árulni bármit, amit nem szégyelltél. Ahol ha nem tettszett valaki bátran nekimehettél majd Cruma Tower legeldugottabb szegletében szépen csöndben dolgozhattad le a Karmát.

Lineage II - Még csak kamaszkorban

Igen. A Lineage II nem rég lett 13 éves. 13 elképesztően hosszú év. Rengeteg szép emlékkel a kezdeti időkből és néhány kevésbé széppel az utóbbi időkből. Az NCsoft is meg akarta ünnepelni ezért sok más mellett egy versenyt is hirdetett. Ki tud minél szebbet alkotni az Adena és más használati tárgyak földre dobásával. Elég sok jelentkező volt a feladatra. Az ő munkáik közül szemezgetünk most egy kicsit. Jó szórakozást.

Lineage II - Még csak kamaszkorban Lineage II - Még csak kamaszkorban Lineage II - Még csak kamaszkorban Lineage II - Még csak kamaszkorban Lineage II - Még csak kamaszkorban Lineage II - Még csak kamaszkorban

Kívánok neked még egyszer ennyit!