Lineage 2 Revolution – Stat Guide

2016 decemberében jelent meg Koreában a Lineage 2 Revolution mobiljáték a Netmarble gondozásában. A játék igen népszerű lett mindenhol ahol megjelent és cirka egy év kellett hozzá, hogy hozzánk is elérjen. Népszerűsége nálunk is töretlen maradt, amit mi sem mutat jobban, mint hogy rövid idő alatt több mint egy millió előregisztrálója lett a játéknak Amerikában és Európában.

További Guide-ok

[Stat Guide] [Dungeon Guide] [Monster Codex Guide] [Mount Pet Guide] [Clan Guide 1. rész] [Clan Guide 2. rész] [Castle Siege Guide] [Extraction Dungeon Guide] [Adena Guide] [Elite Dungeon]

A Netmarble azonban nem hagyta magára a játékosokat a játék felfedezésének rögös útján, hanem a megjelenés óta folyamatosan adja ki az útmutatókat a játékkal kapcsolatban videó formájában. Ezeket dolgozzuk fel mi, hogy megfelelő segítsége legyen mindenkinek, aki nem feltétlen részesíti előnyben az angol nyelvű videót, vagy még nem is hallott róla.

Nézzük a Statokat

A statok olyan tényezők, amik meghatározzák a karakterünk képességeit a harcban, különösen az Attack (támadás) és a Defense (védelem). A képességek mind egy stat-hoz kapcsolódnak, és ezek a képességek ezzel a stat-al együtt növekednek. Nézzük a Stat-okat.

1. Penetration

Lineage 2 Revolution - Stat Guide

A Penetration csökkenti az ellenség védelmét, amikor megütjük. Más szóval, minél magasabb a Penetration, annál több védelme lesz az ellenségnek figyelmen kívül hagyva sebzésnél, ami azt jelenti, hogy minden támadásnál nagyobb sebzést tudunk bevinni a célpontnak.

2. Resilience

Lineage 2 Revolution - Stat Guide

A Resilience csökkenti a támadók ránk mért sebzését. Minél magasabb a Resilience értékünk, annál kisebb sebzést kapunk be az ellenségtől. Természetesen ezt ellensúlyozhatja ellenségünk Penetration értéke.

Ha PvP-ben gondolkodunk érdemes a Penetration-ra és a Resiliencre fókuszálni.

3. Critical Rate

Lineage 2 Revolution - Stat Guide

A Critical Rate határozza meg a kritikus sebzéseink esélyének nagyságát. Ez egy rendkívül szükséges Stat a Rogue karaktereknek, akik Dagger-t és Bow-ot használnak és kevés HP-juk de erős támadásaik vannak.

A Critical Rate alá tartozik még a Critical Damage Increase Rate, ami a kritikus sebzés nagyságáért felel. Minél nagyobb ez az értékünk, annál nagyobb sebzést fogunk bevinni a kritikus találatokkal.

Ide tartozik még a Critical Accuracy Increase is, ami növeli az esélyét annak, hogy a kritikus támadás érje a célpontunkat.

4. HP Drain

A HP Drain az a stat, ami sok adenát megspórolhat nekünk. Ez egy substat, amit a felszereléseinken találhatunk meg. Az értékének megfelelően tölti vissza az életünket minden sebzésünk után, aminek hála megspórolhatjuk a potik árát. Minél magasabb ez az értékünk, annál több HP töltődik vissza ütésenként.

5. Ignore P. Def. Dmg. és Fixed Dmg. Decrease

Ezek az értékek vagy fix sebzést okoznak, vagy csökkentik a fix sebzést.

Lineage 2 Revolution - Stat Guide

Az Ignore P.Def. Dmg. stat fix nagyságú sebzést okoz a célpontnak függetlenül annak Defense (védelem) értékétől.

Lineage 2 Revolution - Stat Guide

A Fixed Dmg. Decrease stat pedig csökkenti a bejövő fix sebzés nagyságát. Például ha a Fixed Dmg. Decrease értékünk 300 és a bejövő sebzés végső értéke 1,000 lenne, akkor mi ebből csak 700-at szenvedünk el.

Ennyit a Lineage 2 Revolution statjairól, reméljük segítettünk.