Lineage 2 Revolution – Mount Pet Guide

2016 decemberében jelent meg Koreában a Lineage 2 Revolution mobiljáték a Netmarble gondozásában. A játék igen népszerű lett mindenhol ahol megjelent és cirka egy év kellett hozzá, hogy hozzánk is elérjen. Népszerűsége nálunk is töretlen maradt, amit mi sem mutat jobban, mint hogy rövid idő alatt több mint egy millió előregisztrálója lett a játéknak Amerikában és Európában.

További Guide-ok

[Stat Guide] [Dungeon Guide] [Monster Codex Guide] [Mount Pet Guide] [Clan Guide 1. rész] [Clan Guide 2. rész] [Castle Siege Guide] [Extraction Dungeon Guide] [Adena Guide] [Elite Dungeon]

A Netmarble azonban nem hagyta magára a játékosokat a játék felfedezésének rögös útján, hanem a megjelenés óta folyamatosan adja ki az útmutatókat a játékkal kapcsolatban videó formájában. Ezeket dolgozzuk fel mi, hogy megfelelő segítsége legyen mindenkinek, aki nem feltétlen részesíti előnyben az angol nyelvű videót, vagy még nem is hallott róla.

Mount Petek

Hogyan is tudunk szerezni Mount Peteket a Lineage 2 Revolution-ban? Tudunk szerezni Mount Pet Summonig Stone-okat, ha megfelelünk bizonyos feltételeknek. Gyűjtenünk kell Summoning Stone Fragment-et minden Pet típushoz, hogy le tudjuk craftolni a Summoning Stone-t. Egy Mount Pet-re felülve bónusz Speed-et és megnövekedett Combat Powert-t kaphatunk. A Mount Pet Story küldetés elérhetővé válik, amint elértük az 50-es szintet. Ha megcsináltuk ezt a küldetést előhívhatóvá válik a Black Bear. De hogyan szerezzünk meg másféle Peteket? Előhívhatunk másféle Peteket, ha megfelelünk a követelményeknek, a megszerzésükhöz és rendelkezünk a megfelelő Summoning Stone-al is.

Lineage 2 Revolution - Mount Pet Guide

Például a Silver Saint előhívásához szükségünk lesz 80-as szintre, egy B-grade Black Bear-re és meg kell legyen a 10-es Grade Honor Rank és persze kelleni fog egy Silver Saint Summoning Stone is.

Lineage 2 Revolution - Mount Pet Guide

Tudjuk szintezni és fejleszteni is a Mount Peteket, ugyanazon a módon, ahogy a felszerelésünket. A Mount Petek szintezéséhez Advancement Stone-okra lesz szükségünk, amiket a Summoning Stone Dungeon-ban tudunk megszerezni. Minél nehezebb fokozatra megyünk be ide, annál több Advancement Stone-t kaphatunk. Emellett kaphatunk még Summoning Stone Fragment-et is és Mount Pet-re való felszerelést is. Éppen ezért ne felejtsük el naponta kétszer kipucolni a Summoning Stone Dungeon-t.

Lineage 2 Revolution - Mount Pet Guide

Ha már kiszedtünk kellő mennyiségű Advancement Stone-t és maximum szintre húztuk a Mount Petünket, akkor itt az ideje a továbbfejlesztésnek. A 20-as szintű Mount Petünk továbbfejlesztéséhez Mount Pet Summoning Stone-ra lesz szükségünk. Ha továbbfejlesztettük, a Mount Pet ismét 1-es szintű lesz, viszont jobb statjai lesznek mint az előző fejlettségi szinten.

A Mount Petek, csak úgy mint a felszerelés 6 szintre oszlanak (C, B, A, S, R, SR). Ha ráadunk egy speciális csak a Mount Petre adható felszerelést, akkor az a karakterünk Combat Power-jét is növeli. Ezt a speciális felszerelést is tudjuk szintezni és továbbfejleszteni. A szintezéshez egy ugyanolyan típusú Mount Pet felszerelésre lesz szükségünk és maximum 20-as szintig  húzhatjuk így. Ha elérte a 20-as szintet továbbfejleszthetjük a következő szintre (C, B, A, S, R, SR).

Lineage 2 Revolution - Mount Pet Guide

De milyen statokkal rendelkeznek ezek a Mount Petek és milyet válasszak az én class-omnak? Nézzük a Black Bear-t, ami P. Atk és M. Atk statokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ideális a Warrior class-oknak, akik relatíve alacsony támadási értékkel rendelkeznek. A Silver Saint Mount Pet P. Def és M. Def statokkal rendelkezik, ami viszont tökéletes párosítást jelent a Rogue és Mystic class-oknak, akik inkább a sebzésben és a támogatásban jeleskednek. Természetesen ez is csak egy vélemény, mindenki olyan Mount Pet-et választ, amilyet szeretne.

Lineage 2 Revolution - Mount Pet Guide

Azok a Mounted Petek, amiket nem használunk de megvannak, azok is növelik a Combat Power-t. A használt Mount Pet statjainak 100%-át megkapjuk, míg az összes többi Mount Pet-ünk statjainak a 30%-a adódik hozzá a Combat Power-ünkhöz.