Lineage 2 Revolution – Lessünk bele az októberi frissítésbe!

Kicsapták az októberre várható frissítés részleteit a Lineage 2 Revoltuion oldalán, így beleshetünk az érkező tartalmakba.

Lineage 2 Revolution - Lessünk bele az októberi frissítésbe!

Tartottak korábban egy játékos-csúcstalálkozót, amin szóba került az októberi frissítés is. A legnagyobb bejelentés talán az, hogy érkeznek az Orkok a játékba októberben! Teljesen saját class mechanikával kerülnek majd hozzáadásra a meglévő fajok mellé, amelyeknek köszönhetően nem csupán megjelenésükben, de minden másban is megkülönböztetik majd őket a már meglévő fajoktól. Ezen kívül a maximális szint is növekszik majd. A maximális szinttel együtt érkezik majd egy új terület, és Tower of Insolence is megnő. Előkészítik tovább az 1:1 PvP rendszert, ahol 1v1-ben küzdhetnek meg egymással a játékosok Magnadin-nál, vagy a Clan Hall-ban.

Az orkok fegyverzete teljesen máshogy néz majd ki a többi class-nál már megszokottnál. Ezen kívül az Orkok már 180-as szintnél indulnak és úgy, hogy az első Class Transfer már kész van nekik. A második Class Transfer 250-es szinten indítható el.

Lineage 2 Revolution - Lessünk bele az októberi frissítésbe!

Az Orkok hozzáadásával a maximális szint 320-ra növekszik és egy új terület, Avento is hozzáadásra kerül. Továbbá bővítik a fő-küldetéseket, a heti küldetéseket és az al-küldetéseket is. Az új területen Draconian szörnyek várnak majd ránk, ezért készüljünk fel testileg-lelkileg a küzdelemre.

Lineage 2 Revolution - Lessünk bele az októberi frissítésbe!

A Tower of Insolence 145 szintesre bővül és még nagyobb jutalmakra számíthatunk majd a meghódításával. Ami az 1: PvP tartalmat illeti, a fentiek után ugranak neki. Magnadin-ban, vagy a Clan Hall-ban zajlik majd a dolog. Ki kell választanunk azt a karakterünket, amelyikkel részt szeretnénk venni a küzdelemben és csatlakozhatunk is a harchoz. Ha az ellenfelünk is elfogadja, akkor létrejön egy PvP terület, ahol nekiállhatunk püfölni egymást. Ez az 1v1 dolog, inkább egy baráti mérkőzés és nem befolyásolja a Chaotic értéket és azonnal fel is éledhetünk utána.

Ami a további változásokat illeti, az inventory 600 slotra lesz bővíthető, hozzáadnak a játékhoz egy energiatakarékos üzemmódot, ami így spórol nekünk egy kis akku-időt, ha auto-Questelünk, Elite dungizunk stb. Valamint a Monster Codex is átesik majd némi ráncfelvarráson.

Ami pedig az együttműködési tartalmakat illeti, készüljetek Aden világának és a DC világának hamarosan érkező közös kalandjaira.

Lineage 2 Revolution - Lessünk bele az októberi frissítésbe!