Lineage 2 Revolution – Extraction Dungeon Guide

2016 decemberében jelent meg Koreában a Lineage 2 Revolution mobiljáték a Netmarble gondozásában. A játék igen népszerű lett mindenhol ahol megjelent és cirka egy év kellett hozzá, hogy hozzánk is elérjen. Népszerűsége nálunk is töretlen maradt, amit mi sem mutat jobban, mint hogy rövid idő alatt több mint egy millió előregisztrálója lett a játéknak Amerikában és Európában.

További Guide-ok

[Stat Guide] [Dungeon Guide] [Monster Codex Guide] [Mount Pet Guide] [Clan Guide 1. rész] [Clan Guide 2. rész] [Castle Siege Guide] [Extraction Dungeon Guide] [Adena Guide] [Elite Dungeon]

A Netmarble azonban nem hagyta magára a játékosokat a játék felfedezésének rögös útján, hanem a megjelenés óta folyamatosan adja ki az útmutatókat a játékkal kapcsolatban videó formájában. Ezeket dolgozzuk fel mi, hogy megfelelő segítsége legyen mindenkinek, aki nem feltétlen részesíti előnyben az angol nyelvű videót, vagy még nem is hallott róla.

Extraction Dungeon

Nézzük egy kicsit mélyebben az Extraction Dungeon-t. Az Extraction Dungeon a legjobb hely arra, hogy mindenféle Herb-et találjunk, amik az Elixírek gyártásához szükségesek. Ha rendszeresen teljesítjük a dungit, akkor olyan Elixíreket gyárthatunk, amik megnövelik a karakterünk Combat Power-jét.

Lineage 2 Revolution - Extraction Dungeon Guide

Az Extraction Dungeon minden LvL 24 feletti játékos számára nyitva áll. Ha belépünk, akkor mindenféle színű Herb-et találhatunk, amik szükségesek a gyártáshoz. Naponta 20 alkalommal készíthetünk 4 féle Herb-ből valamit, úgy hogy használjuk ki mindig az alkalmat.

Lineage 2 Revolution - Extraction Dungeon Guide

Két dolgot kell szem előtt tartanunk. Vannak Large Herb-ek és Unnamed Herb-ek. A Large Herb 2 Herb-et ad nekünk, a Large Unnamed Herb pedig 4-et. Sok játékos pályázik a Large Unnamed Herb-ekre, ezért oda kell figyelnünk, ugyanis más játékosok megtámadhatnak minket. Oda kell figyelnünk a Mandragórákra is, amik megjelenhetnek és megtámadhatnak minket. Ha ezeket megöljük, akkor Elixír ütheti a markunk.

Lineage 2 Revolution - Extraction Dungeon Guide

Találkozhatunk még  Robust Ratel-el is, amit ha megölünk buffot ad nekünk. Különböző színű Robust Ratel-ekkel találkozhatunk és a színük határozza meg, hogy milyen buffot kaphatunk. A Green Robust Ratel Speed buffot ad, ami jól jöhet, ha többen szaladunk épp egy Large Herb felé, viszont nekünk van Speed buffunk. A Silver Robust Ratel Extraction Speed buffot ad, aminek hála gyorsabban szedhetjük le a Herb-eket. A Gold Robust Ratel pedig egy olyat buffot ad nekünk, ami megduplázza a kinyerhető Herb-ek számát. Ha épp szerencsénk van és nincs más a közelben szép mennyiséget ki tudunk szedni ezzel a buffal.

Lineage 2 Revolution - Extraction Dungeon Guide

Van még a Garden Sentry, ami akkor ad buffot, ha békén hagyjuk. Ha a közelében vagyunk és úgy szedegetjük a Herb-eket, akkor dupla mennyiséget kapunk. Jobban járunk, ha nem bántjuk őket, hanem követjük őket és közben szedegetünk.

Lineage 2 Revolution - Extraction Dungeon Guide