Lineage 2 Revolution – Emelik a szinthatárt és érkezik Giran

Érkezett egy fejlesztői napló a Lineage 2 Revolution-hoz, amiben megtudhatjuk, hogy mit tartogat nekünk a január. Szerintem mindenkinek tetszeni fog.

Lineage 2 Revolution - Emelik a szinthatárt és érkezik Giran

A fejlesztői napló két részből áll, jelenleg az első részét adták ki, amiben bejelentették a Territory of Giran hozzáadásét a játékhoz és a jelenlegi szinthatár megemelését 180-ra. A küldetések, Achievementek, Elixírek, Rúnák, a Monster Codex és a Monster Summoning Stone-ok is igazodnak az új szinthatárhoz tartalomban. Továbbá az Inventory-t 400 slotosra lehet majd bővíteni.

  • Nézzünk bele kicsit Giran területeibe. Izgalmas területet készítettek nekünk, mint például a Silverlight Mercenaries-al kapcsolatos új küldetések, hatalmas szörnyek mint a Medusa, a Wyrm és a Succubus.
  • Az Ivory Tower Catacomb bekerül az Elite Dungeon-ök közé és a masszív szörnyeken gyorsan erősíthetjük karakterünk.
  • Több féle típusú Quest Scroll lesz, amelyeket 120-as szinten vagy afölött gyárthatunk le. Az Elixírek maximális szintje 170-re nő, és 9.-10. oldal is hozzáadásra kerül majd a Rune Page-be.
  • A napi és heti küldetések is kibővülnek, hogy megfeleljenek az új terület megjelenésének. A Monster Summon Stone területei is kibővülnek, Giran területein ritka és Boss szörnyek ellen felvehetjük a harcot.

Mindenki álljon készen a frissítésre és ne felejtsük el, hogy egy új terület új Fortress és Open Siege-t is jelent. Megjelenésről egyelőre nem esett szó. Várjuk a második részét a fejlesztői naplónak.