HírekKiemeltLineage 2 RevolutionMMORPGMobile

Lineage 2 Revolution – Emelik a szinthatárt és érkezik Giran

Érkezett egy fejlesztői napló a Lineage 2 Revolution-hoz, amiben megtudhatjuk, hogy mit tartogat nekünk a január. Szerintem mindenkinek tetszeni fog.

Lineage 2 Revolution - Emelik a szinthatárt és érkezik Giran

A fejlesztői napló két részből áll, jelenleg az első részét adták ki, amiben bejelentették a Territory of Giran hozzáadásét a játékhoz és a jelenlegi szinthatár megemelését 180-ra. A küldetések, Achievementek, Elixírek, Rúnák, a Monster Codex és a Monster Summoning Stone-ok is igazodnak az új szinthatárhoz tartalomban. Továbbá az Inventory-t 400 slotosra lehet majd bővíteni.

  • Nézzünk bele kicsit Giran területeibe. Izgalmas területet készítettek nekünk, mint például a Silverlight Mercenaries-al kapcsolatos új küldetések, hatalmas szörnyek mint a Medusa, a Wyrm és a Succubus.
  • Az Ivory Tower Catacomb bekerül az Elite Dungeon-ök közé és a masszív szörnyeken gyorsan erősíthetjük karakterünk.
  • Több féle típusú Quest Scroll lesz, amelyeket 120-as szinten vagy afölött gyárthatunk le. Az Elixírek maximális szintje 170-re nő, és 9.-10. oldal is hozzáadásra kerül majd a Rune Page-be.
  • A napi és heti küldetések is kibővülnek, hogy megfeleljenek az új terület megjelenésének. A Monster Summon Stone területei is kibővülnek, Giran területein ritka és Boss szörnyek ellen felvehetjük a harcot.

Mindenki álljon készen a frissítésre és ne felejtsük el, hogy egy új terület új Fortress és Open Siege-t is jelent. Megjelenésről egyelőre nem esett szó. Várjuk a második részét a fejlesztői naplónak.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár