Lineage 2 Revolution – Elindult a hatalmas PvP csaták első szezonja

Két hete érkezett egy fejlesztési napló, amiből megtudtunk néhány részletet a következő nagy frissítésről a Lineage 2 Revolution-ban. Két napja érkezett a következő, amiben az ostromokkal kerülhetünk közelebbi kapcsolatba. A mai napon pedig élesítették is a frissítést.

Lineage 2 Revolution - Elindult a hatalmas PvP csaták első szezonja

Még tavaly december 13-án indult el a Fortress Siege és az Open Siege a játékban, a most indított frissítéssel élesben is kezdetét veszi a móka és elindul az első szezon. A rengeteg visszajelzést figyelembe vették a Netmarble-nél és aszerint eszközöltek apróbb változásokat az egész rendszerben. Először Gludio és Dion területére építettek fortokat. Az Open Siege dinamikusabb lett, hogy eleget tegyenek az unalmas harcra vonatkozó visszajelzéseknek. Az Altar buffok drasztikusan megnőttek, ez által ösztönözve a játékosokat arra, hogy meghódítsák azokat. Nézzük mik is érkeztek.

  • 4 Fort Gludio területén és 4 Dion területén, tehát összesen 8 Fort került be a játékba
  • További 7 napos bejelentkezési jutalmak állnak rendelkezésre, amikor egy Fort meghódításra kerül
  • Achivement jutalmak állnak rendelkezésre az Open Siege résztvevők számától, a győzelemtől és a Holy Artifact-tól függően
  • Atk/Def buffokat lehet szerezni a legyőzött ellenségek számától függően
  • +25%-os sebzés a Defense Tower-en ha egy Altar meghódításra kerül. és 50%-os sebzés ha mindkét Altar meghódításra kerül

Itt az ideje, hogy a klánunkkal összeüljünk és kidolgozzuk az új stratégiát, ugyanis a közös munka kulcsfontosságú lesz, mivel a klán győzelmének száma alapján új Achievement jutalmakat adtak hozzá. A Summoning Stone és a Binding Hornflute pedig egy mount-hoz fog hozzásegíteni minket, a Steam Beetle-höz. Úgyhogy semmi lazsálás.

Lineage 2 Revolution - Elindult a hatalmas PvP csaták első szezonja

A Fortress és az Open Siege-en kívül megjelent egy új field boss is, Stenos, aki Giran területén jelenik meg. Szedjük össze a klántársakat és nemes egyszerűséggel verjük agyon.

Lineage 2 Revolution - Elindult a hatalmas PvP csaták első szezonja