Lineage 2 Revolution – Dungeon Guide

2016 decemberében jelent meg Koreában a Lineage 2 Revolution mobiljáték a Netmarble gondozásában. A játék igen népszerű lett mindenhol ahol megjelent és cirka egy év kellett hozzá, hogy hozzánk is elérjen. Népszerűsége nálunk is töretlen maradt, amit mi sem mutat jobban, mint hogy rövid idő alatt több mint egy millió előregisztrálója lett a játéknak Amerikában és Európában.

További Guide-ok

[Stat Guide] [Dungeon Guide] [Monster Codex Guide] [Mount Pet Guide] [Clan Guide 1. rész] [Clan Guide 2. rész] [Castle Siege Guide] [Extraction Dungeon Guide] [Adena Guide] [Elite Dungeon]

A Netmarble azonban nem hagyta magára a játékosokat a játék felfedezésének rögös útján, hanem a megjelenés óta folyamatosan adja ki az útmutatókat a játékkal kapcsolatban videó formájában. Ezeket dolgozzuk fel mi, hogy megfelelő segítsége legyen mindenkinek, aki nem feltétlen részesíti előnyben az angol nyelvű videót, vagy még nem is hallott róla.

Mi a helyzet a Dungeonökkel?

Daily Dungeon

Lineage 2 Revolution - Dungeon Guide

A Daily Dungeon-ök LvL 5-től kezdve elérhetőek. Minden egyes Daily Dungeon-ba egyszer lehet bemenni naponta, mindenféle költség nélkül. A szörnyek és a jutalmak változnak a Dungitól függően. A szükséges Combat Power-t minden egyes nehézségi szint esetén (Easy, Normal, Hard, Very Hard) lehetőségünk van leellenőrizni. Legyünk biztosak benne, hogy elég kemények vagyunk, nehogy meglepetés érjen minket. Jutalmunk Upgrade Stone vagy Enchancement Scroll lehet.

Tower of Insolence

Lineage 2 Revolution - Dungeon Guide

A Tower of Insolence az a hely, ahol tesztelheted a képességeidet. Teljesítsd a torony kihívásait, hogy jutalomként Rune Fragment-et kapj, ami véglegesen növeli a statjaid. Az Auto-Clear gomb használata a Tower of Insolence-ben hozzájuttat minden jutalomhoz azokról a szintekről, amiket már teljesítettél. Légy biztos benne, hogy minden nap használod az Auto-Clear-t.

Elite Dungeon

Lineage 2 Revolution - Dungeon Guide

Az Elite Dungeon-ök alapvetőek a karakterünk erősítésében, valamint a pénz és felszerelés szerzésben. Az Elite Dungeon-ök nyitva állnak minden LvL 16 vagy afölötti játékos számára és a belépések száma nincs határhoz kötve. Ezek a helyek tökéletesek  partiban való küzdelemhez más játékosokkal, vagy a hosszan tartó farmolásra is. Használjuk ki a napi 30 percnyi bónuszt, ami alatt több XP-t és nagyobb drop rate-et kapunk. Minden egyes Elite Dungeon küldetést teljesíthetünk naponta egyszer minden Elite Dungeon-ban. Itt van lehetőségünk Proof of Blood-ot szerezni a szörnyektől és küldetésekből.

Extraction Dungeon

Lineage 2 Revolution - Dungeon Guide

Az Extraction Dungeon nyitva áll minden legalább LvL 24-es játékos előtt. Különböző színű Herbeket tudunk itt szerezni, amik az Elixir gyártás alapanyagai. De óvatosnak kell lennünk, hiszen ezen a helyen a PvP engedélyezve van. Ráadásul nem jár semmilyen büntetés érte.

Equipment Dungeon

Lineage 2 Revolution - Dungeon Guide

Az Equipment Dungeon-ba felszerelésért lehet menni, naponta kétszer, partival. Három nehézségi szintje van, Easy, Normal, Hard. Ha bent vagyunk, akkor szörnyek ádáz hullámával találjuk szemben magunkat. A szörnyek célja, hogy elpusztítsák a középen található Holy Artifact-ot a rendelkezésre álló időkereten belül. Nekünk értelemszerűen meg kell védeni a Holy Artifact-ot.

Exp. Dungeon

Lineage 2 Revolution - Dungeon Guide

Az Exp. Dungeon-ban nagy mennyiségű XP-t tudunk szerezni, ami rendkívül fontos a karakterünk fejlesztése szempontjából. A szintén három nehézségi fokozattal rendelkező Exp. Dungeon-ba naponta kétszer léphetünk be ingyen. Meghatározott időn belül rengeteg szörny jelenik meg és mi minél többet ölünk meg az időkeret alatt, annál jobb értékelést kapunk a végén. A jutalmunk természetesen az elért fokozattól függ, tehát győzzünk le minél több szörnyet, hogy minél több XP-t kapjunk.

Summoning Stone Dungeon

Lineage 2 Revolution - Dungeon Guide

A Summoning Stone Dungeon egy rendkívül fontos hely a Mount-ok fejlesztése miatt. LvL 54-től nyitva áll minden játékosnak a naponta kétszeri ingyenes belépéshez. Legalább két fős partiban kell lennünk, hogy beléphessünk a Summoning Stone Dungeon-ba. A feladatunk kimenekíteni egy NPC-t, miközben le kell győznünk a ránk támadó szörnyeket és aktiválnunk kell 3 Crystal of Aegis-t. A jutalmunk a beaktivált Crystal of Aegis-ek számától függ, valamint a kimenekített NPC fennmaradó életétől.