Lineage 2 Revolution – Clan Guide 1. rész

2016 decemberében jelent meg Koreában a Lineage 2 Revolution mobiljáték a Netmarble gondozásában. A játék igen népszerű lett mindenhol ahol megjelent és cirka egy év kellett hozzá, hogy hozzánk is elérjen. Népszerűsége nálunk is töretlen maradt, amit mi sem mutat jobban, mint hogy rövid idő alatt több mint egy millió előregisztrálója lett a játéknak Amerikában és Európában.

További Guide-ok

[Stat Guide] [Dungeon Guide] [Monster Codex Guide] [Mount Pet Guide] [Clan Guide 1. rész] [Clan Guide 2. rész] [Castle Siege Guide] [Extraction Dungeon Guide] [Adena Guide] [Elite Dungeon]

A Netmarble azonban nem hagyta magára a játékosokat a játék felfedezésének rögös útján, hanem a megjelenés óta folyamatosan adja ki az útmutatókat a játékkal kapcsolatban videó formájában. Ezeket dolgozzuk fel mi, hogy megfelelő segítsége legyen mindenkinek, aki nem feltétlen részesíti előnyben az angol nyelvű videót, vagy még nem is hallott róla.

Klán rendszer

A klánnak kulcsfontosságú szerepe van a Lineage 2 Revolution-ben. Ha elértük a 10-es szintet, lehetőségünk van létrehozni egy klánt, vagy egy meglévőbe csatlakozni. Létrehozni egy klánt 50,000 Adena-ba kerül.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 1. rész

Ha ez kicsit drágának tűnik, vagy eleve nem is terveztük, hogy létrehozunk egy klánt, akkor a “Join Clan” felületen keresztül csatlakozhatunk egy szimpatikus klánhoz. A klánok meghatározhatják, hogy milyen feltételeket akarnak szabni a jelentkezőknek. Ez lehet Publikus, Privát vagy Szinthatárhoz kötött.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 1. rész

Egyszerre csak egy klánhoz próbálhatunk meg csatlakozni, tehát ha már jelentkeztünk valahova, viszont máshova is szeretnénk, az csak az előző jelentkezésünk törlésével történhet meg. Ha már bent vagyunk valahol, de úgy érezzük, hogy nem a nekünk legmegfelelőbb helyre jöttünk, akkor bármikor kiléphetünk belőle a Clan Info ablakon keresztül. Bármikor kiléphetünk, vagy becsatlakozhatunk egy klánba. Azonban a klánfunkciókhoz való hozzáférés (Fortress Siege, Clan Dungeon, Clan Shop, Donation, Castle Siege, Gift Shop) a következő nap hajnal 4 óráig nem lesz elérhető.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 1. rész

A klán vezér is el tudja természetesen hagyni a klánját ha feloszlatja azt. Ezt a Clan Info ablakban teheti meg, ha nincs egyetlen tag sem a klánban. Azonban erre figyeljünk oda, mivel a feloszlatott klánt nem lehet visszaállítani.

Check In

Nézzünk kicsit mélyebbre a klánrendszerbe. Kezdésnek itt van nekünk a Check In funkció, ami minden nap reggel 4 órakor resetelődik. A jutalom ebből annál több, minél több klántárs használt ezt a funkciót.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 1. rész

Clan Donation

A játékosok adakozhatnak a klán javára adena-t, Proof of Blood-ot és Red Starstone-t. Az adományért cserébe Contribution pontot és Clan Coin-t kapunk.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 1. rész

A Clan Coin-ból különféle holmikat és buffokat vásárolhatunk a Clan Shop-ban, amik segítenek nekünk, hogy erősebbé és gyorsabbá válhassunk.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 1. rész

Greet

A klántársak köszönhetnek is egymásnak, hasonló módon, ahogy a barátainknak tudunk. Minden nap 10 alkalommal köszönhetünk a klántársainknak. Ezért cserébe Clan Coin-t és Adena-t kapunk. Ne felejtsünk el köszönni sem így, sem pedig a hagyományos módon.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 1. rész

Clan Dungeon

Jelentkezhetünk Clan Dungeon-ba is. A Clan Dungeon különböző nehézségi szinteken érhető el, és mindegyik heti egyszeri belépést tesz lehetővé. 1-50 fő között lehetséges belépni a Clan Dungeon-ba. Ennek teljesítésével egyedi jutalom és klán jutalom is jár. A klán jutalom a klánraktárba kerül, az egyéni jutalom pedig a levelesládánkba.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 1. rész

A Clan Dungeon-t lehetőségünk van resetelni Red Starstone felhasználásával naponta egyszer. A Clan Dungeon-ök naponta hajnal 4-kor resetelődnek.

A Fotress Siege-re és a Donation-re részletesebben a következő részben térünk ki.