Lineage 2 Revolution – Clan Guide 2. rész

2016 decemberében jelent meg Koreában a Lineage 2 Revolution mobiljáték a Netmarble gondozásában. A játék igen népszerű lett mindenhol ahol megjelent és cirka egy év kellett hozzá, hogy hozzánk is elérjen. Népszerűsége nálunk is töretlen maradt, amit mi sem mutat jobban, mint hogy rövid idő alatt több mint egy millió előregisztrálója lett a játéknak Amerikában és Európában.

További Guide-ok

[Stat Guide] [Dungeon Guide] [Monster Codex Guide] [Mount Pet Guide] [Clan Guide 1. rész] [Clan Guide 2. rész] [Castle Siege Guide] [Extraction Dungeon Guide] [Adena Guide] [Elite Dungeon]

A Netmarble azonban nem hagyta magára a játékosokat a játék felfedezésének rögös útján, hanem a megjelenés óta folyamatosan adja ki az útmutatókat a játékkal kapcsolatban videó formájában. Ezeket dolgozzuk fel mi, hogy megfelelő segítsége legyen mindenkinek, aki nem feltétlen részesíti előnyben az angol nyelvű videót, vagy még nem is hallott róla.

Klán Rendszer

Nézzük a klán Donation-t kicsit részletesebben. Clan Coin-okat kaphatunk a Donation rendszeren keresztül. Ezeket a Clan Coin-okat beválthatjuk mindenféle tárgyra a Clan Shop-ban. Ezek közül az igazán jó tárgyak a Varnish Box és a Soul Crystal Box. Adena-t, Proof of Blood-ot és Red Starstone-it is tudunk adományozni a klánba. Napi limit van rá, hogy mennyi Clan Coin-t és Contribution Pontot kaphatunk adományozáson keresztül.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 2. rész

2,500 Adena adományozással 2 Clan Coin-t és 5 Contribution Pontot kapunk. Egy nap maximum 75,000 Adena-t adományozhatunk. A maximális adományozással élve, 60 Clan Coin-t és 150 Contribution Pontot szerezhetünk minden nap. 40 Proof of Blood adományozásával 2 Clan Coin-t és 10 Contribution Pontot kaphatunk. Naponta összesen 1,200 Proof of Blood-ot adományozhatunk. Ebből összesen 60 Clan Coin-t és 300 Contribution Pontot szerezhetünk. Ha 20 Red Startstone-t adunk be, akkor 2 Clan Coin-t és 10 Contribution Pontot kapunk. Red Starstone-ból maximum 600-at adhatunk be egy nap, ami 60 Clan Coin és 300 Contribution Pont. Ha minden beadunk egy nap, akkor összesen 180 Clan Coin és 750 Contirubtion Pont üti a markunkat egy nap.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 2. rész

Clan Ranking

A Clan Ranking (klán helyezés) számmal jelölve megtalálható a Donate gomb felett. Kíváncsi vagy mi határozza meg a klánok helyezését? A klánod helyezése a klán Reputation (hírnév) pontjától függ. A Reputation függ a klán szintjétől és a meghódított kastélyok és erődök számától. A klánok rangsora az első helyezettől a századik helyezettig valós időben frissül folyamatosan. A feloszlatott klánok kikerülnek a listáról.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 2. rész

Clan Dungeon

A klán dungik minden hétfő reggel 4 órakor resetelődnek. Red Starstone felhasználásával minden nap resetelhetőek ezek a dungik. De hogyan csatlakozzunk egy klán dungiba, ha esetleg a többiek nem mennek be? A klánvezér használni tudja a “Summon Clan Members” gombot, hogy azokat a klántagokat akik nincsenek bent beportálja a dungiba. Azok, akik kint vannak ilyenkor dönthetnek, hogy elfogadják a felkérést, vagy sem.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 2. rész

A bossok a klán dungikba addig nem támadnak, amíg őket nem támadják meg. A boss HP-ja resetelődik, ha minden klántag elhagyja a dungit. Minden klántag kap jutalmat a dungi teljesítése esetén. A jutalom azonban függ a klántagok saját Contribution Pontjától is. Kemény munkával még a Rare Forgotten Scroll Page-t is lehet szerezni.

Clan Shop

És végül következzen a Clan Shop. A Clan Shop-nak 5 része van. Purchase Shop, Gift Shop, Clan Buff, Conquer Shop és Clan Leader Shop. A leginkább figyelmet érdemlő rész a Purchase Shop. Sokféle alapanyag található a Purchase Shop-ban. Ezeket Clan Coin segítségével vásárolhatjuk meg, amit pedig ugye a Clan Donation rendszeren keresztül szerezhetünk. Az Elixir Essence Selection Box vásárlásával Atk. Elixir Essence-hez juthatunk, ami növeli a Combat power-ünk.

Lineage 2 Revolution - Clan Guide 2. rész