Lineage 2 Revolution – Castle Siege, szinthatár emelés és új dungeon nehézségi fokozat a legfrissebb fejlesztői jegyzetben

Ahogy múlt héten ígérték, meg is érkezett egy újabb fejlesztői jegyzet a Lineage 2 Revolution májusi nagy frissítésével kapcsolatban.

Lineage 2 Revolution - Castle Siege, szinthatár emelés és új dungeon nehézségi fokozat a legfrissebb fejlesztői jegyzetben

Kaptunk egy kis frissítési előnézetet a májusban várható nagyobb frissítésből, nézzük is mikre számíthatunk.

 • Castle Siege (előszezon)
 • Szinthatár növelés 260-ra
 • Terület növelés Oren hozzáadásával
 • Új Dungeon nehézségi szint

A májusi frissítés során megtörténik a szerverek összevonása is, amiről szó volt az előző fejlesztői jegyzetben. A szinthatár növelés segít a maximális szintű hősöknek, hogy további kalandokba vághassanak bele, amit a további Dungeon nehézségi szintek is elősegítenek majd. De először nézzük röviden a Caste Siege-et.

 • Összesen 4 klán tud jelentkezni. 1 védekező klán és 3 támadó klán.
 • A licitálás akkor érhető el, ha a klán szintje legalább 5-ös.
 • A Castle Siege jutalmai lehetnek: hozzáférés a Castle Conquer Shop-hoz, kereskedelem utáni adók és a Conquer buff.

Az alap jutalom az Adena, némi XP és Proof of Blood. Azonban nem ezek miatt éri meg igazán elmenni a Castle Siege-re, hanem a fent felsorolt dolgok hozzáférése miatt. Az Trading Post adó által gyémánthoz juthatunk, míg a Conquer Shop-on keresztül számos nehezen megszerezhető tárgyat tudunk megvásárolni.

Az ostrom során a védekező klánnak meg kell védenie a Holy Artifact-ot, míg a támadó klánoknak meg kell azt semmisítenie. A harc teljesen free-for-all, azonban a szövetséges klánok nem támadhatóak. Szövetségek még az ostrom közben is köthetők.

Lineage 2 Revolution - Castle Siege, szinthatár emelés és új dungeon nehézségi fokozat a legfrissebb fejlesztői jegyzetben

A Fortress Siege-hez hasonlóan a Holy Artifact-ot imprintelni kell, amit csak a klánvezérek tudnak megtenni. Az instant feléledés és a normál feléledés szintén rendelkezésre áll. Mivel a Castle Siege-en négy klán vesz részt, ezért még nagyobb a hangsúly a stratégián. A klánvezérek és az elderek képesek lesznek pingelni helyeket a minimapon, amit viszont MINDEN játékos látni fog a Castle Siege-en. Ez hasznos lehet stratégiai szempontból, például az ellenség megtévesztésére is.

A hivatalos szezont, a licitálást és a harci menetrendet a következő jegyzet során mutatják majd be.

Lineage 2 Revolution - Castle Siege, szinthatár emelés és új dungeon nehézségi fokozat a legfrissebb fejlesztői jegyzetben

Ami pedig a szinthatár emelkedést illet, 260-ra nő a maximális szint, ami azt is jelenti, hogy a fő küldetés Orenbe visz majd el minket, ahol még erősebb szörnyek várnak majd ránk. Természetesen Core-ok is elérhetőek lesznek. Oren három területből áll: ‘Northwind Plateau‘, ‘Eternal Lands‘ és ‘Ivory Tower Conquered Territory‘. További Achievementek és jutalmak is megtalálhatóak lesznek a területeken.

A Dungeon-ök és nehézségi szintjeik is igazodnak az új szinthatárhoz, ezért új nehézségi szint jelenik meg.

 • Daily Dungeon – ‘Hell’ nehézség
 • Temple Guardian – ‘Hell’ nehézség
 • Új Elite Dungeon – ‘Forest of Secrets’, ‘Forest of Secrets Understory’, ‘Ivory Tower Catacomb Laboratory’
 • Tower of Insolence kibővítve 100 szintre

Az új nehézségi szintek természetesen új jutalmakat is magukkal hoznak, viszont nagyobb Combat Power-ra is szükség lesz ahhoz, hogy sikeresen teljesítsük ezeket a dungikat.