HírekKiemeltLineage 2 RevolutionMMORPGMobile

Lineage 2 Revolution – Castle Siege, szinthatár emelés és új dungeon nehézségi fokozat a legfrissebb fejlesztői jegyzetben

Ahogy múlt héten ígérték, meg is érkezett egy újabb fejlesztői jegyzet a Lineage 2 Revolution májusi nagy frissítésével kapcsolatban.

Lineage 2 Revolution - Castle Siege, szinthatár emelés és új dungeon nehézségi fokozat a legfrissebb fejlesztői jegyzetben

Kaptunk egy kis frissítési előnézetet a májusban várható nagyobb frissítésből, nézzük is mikre számíthatunk.

 • Castle Siege (előszezon)
 • Szinthatár növelés 260-ra
 • Terület növelés Oren hozzáadásával
 • Új Dungeon nehézségi szint

A májusi frissítés során megtörténik a szerverek összevonása is, amiről szó volt az előző fejlesztői jegyzetben. A szinthatár növelés segít a maximális szintű hősöknek, hogy további kalandokba vághassanak bele, amit a további Dungeon nehézségi szintek is elősegítenek majd. De először nézzük röviden a Caste Siege-et.

 • Összesen 4 klán tud jelentkezni. 1 védekező klán és 3 támadó klán.
 • A licitálás akkor érhető el, ha a klán szintje legalább 5-ös.
 • A Castle Siege jutalmai lehetnek: hozzáférés a Castle Conquer Shop-hoz, kereskedelem utáni adók és a Conquer buff.

Az alap jutalom az Adena, némi XP és Proof of Blood. Azonban nem ezek miatt éri meg igazán elmenni a Castle Siege-re, hanem a fent felsorolt dolgok hozzáférése miatt. Az Trading Post adó által gyémánthoz juthatunk, míg a Conquer Shop-on keresztül számos nehezen megszerezhető tárgyat tudunk megvásárolni.

Az ostrom során a védekező klánnak meg kell védenie a Holy Artifact-ot, míg a támadó klánoknak meg kell azt semmisítenie. A harc teljesen free-for-all, azonban a szövetséges klánok nem támadhatóak. Szövetségek még az ostrom közben is köthetők.

Lineage 2 Revolution - Castle Siege, szinthatár emelés és új dungeon nehézségi fokozat a legfrissebb fejlesztői jegyzetben

A Fortress Siege-hez hasonlóan a Holy Artifact-ot imprintelni kell, amit csak a klánvezérek tudnak megtenni. Az instant feléledés és a normál feléledés szintén rendelkezésre áll. Mivel a Castle Siege-en négy klán vesz részt, ezért még nagyobb a hangsúly a stratégián. A klánvezérek és az elderek képesek lesznek pingelni helyeket a minimapon, amit viszont MINDEN játékos látni fog a Castle Siege-en. Ez hasznos lehet stratégiai szempontból, például az ellenség megtévesztésére is.

A hivatalos szezont, a licitálást és a harci menetrendet a következő jegyzet során mutatják majd be.

Lineage 2 Revolution - Castle Siege, szinthatár emelés és új dungeon nehézségi fokozat a legfrissebb fejlesztői jegyzetben

Ami pedig a szinthatár emelkedést illet, 260-ra nő a maximális szint, ami azt is jelenti, hogy a fő küldetés Orenbe visz majd el minket, ahol még erősebb szörnyek várnak majd ránk. Természetesen Core-ok is elérhetőek lesznek. Oren három területből áll: ‘Northwind Plateau‘, ‘Eternal Lands‘ és ‘Ivory Tower Conquered Territory‘. További Achievementek és jutalmak is megtalálhatóak lesznek a területeken.

A Dungeon-ök és nehézségi szintjeik is igazodnak az új szinthatárhoz, ezért új nehézségi szint jelenik meg.

 • Daily Dungeon – ‘Hell’ nehézség
 • Temple Guardian – ‘Hell’ nehézség
 • Új Elite Dungeon – ‘Forest of Secrets’, ‘Forest of Secrets Understory’, ‘Ivory Tower Catacomb Laboratory’
 • Tower of Insolence kibővítve 100 szintre

Az új nehézségi szintek természetesen új jutalmakat is magukkal hoznak, viszont nagyobb Combat Power-ra is szükség lesz ahhoz, hogy sikeresen teljesítsük ezeket a dungikat.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár