Lineage 2 Revolution – Castle Siege Guide

2016 decemberében jelent meg Koreában a Lineage 2 Revolution mobiljáték a Netmarble gondozásában. A játék igen népszerű lett mindenhol ahol megjelent és cirka egy év kellett hozzá, hogy hozzánk is elérjen. Népszerűsége nálunk is töretlen maradt, amit mi sem mutat jobban, mint hogy rövid idő alatt több mint egy millió előregisztrálója lett a játéknak Amerikában és Európában.

További Guide-ok

[Stat Guide] [Dungeon Guide] [Monster Codex Guide] [Mount Pet Guide] [Clan Guide 1. rész] [Clan Guide 2. rész] [Castle Siege Guide] [Extraction Dungeon Guide] [Adena Guide] [Elite Dungeon]

A Netmarble azonban nem hagyta magára a játékosokat a játék felfedezésének rögös útján, hanem a megjelenés óta folyamatosan adja ki az útmutatókat a játékkal kapcsolatban videó formájában. Ezeket dolgozzuk fel mi, hogy megfelelő segítsége legyen mindenkinek, aki nem feltétlen részesíti előnyben az angol nyelvű videót, vagy még nem is hallott róla.

Castle Siege (várostrom)

Megérkezett végre a várva várt várostrom a Lineage 2 Revolution-be. A várostrom egy olyan játékmód, ahol a klánok felállhatnak egymással szemben egy kastély bortoklásának kivívása érdekében. Egy vár sikeres elfoglalása egy ostrom alatt számos előnyt biztosít a hódító klán számára, például az adott területen adót szedhet, vagy lehetősége nyílik különleges tárgyakat vásárolni.

Lineage 2 Revolution - Castle Siege Guide

Egy várostromon 3 támadó és 1 védekező klán vehet részt. Az a támadó klán nyer, amelyiknek sikerül 30 percen belül megszerezni a Holy Artifact-ot. A védekező klán akkor nyer, ha 30 percen keresztül meg tudja védeni a Holy Artifact-ot, vagy el tudja pusztítani az összes támadó klán bázisát.

Lineage 2 Revolution - Castle Siege Guide

A várostrom eredményeitől függően a klánok különböző jutalmakban részesülhetnek. Függetlenül az eredménytől a részt vevő játékosok szerezhetnek maguknak Adena-t, XP-t és Proof of Blood-ot. Amennyiben nem jelentkezünk be a játékba vagy nem veszünk részt az ostromon, akkor nem részesülünk a jutalmakban.

Lineage 2 Revolution - Castle Siege Guide

Ha nyerünk a várostromon, akkor választhatunk egy kastély típust. Két típus közül választhatunk, Castle of Darkness, vagy Castle of Light. Az előnyök mindkét típusnál eltérőek. A Castle of Light-al Conquer Buffokat és jutalmakat kapunk. A Castle of Darkness pedig hozzáférést biztosít az adószedéshez és a Chaotic Value szerepét is csökkenti.

Lineage 2 Revolution - Castle Siege Guide

A klánvezér választhatja ki az ostrom befejezése után, hogy melyik típust választja ki a kettő közül. Az előnyük azonnal aktiválódnak, amint a kastély típusa kiválasztásra került és nem is lehet megváltoztatni azt a következő ostromig. A választásra 30 perc áll rendelkezésre az ostrom után. Ha a kiválasztás nem történik meg, akkor automatikusan kerül kiválasztásra a kastély típusa.

A várostrom eléggé egyszerűnek tűnhet, pedig komplex stratégiát igényel. A középső terület a két Defense Tower-al nagyszerű taktikai hely. Mivel a Defense Tower-t nem lehet megtámadni a lépcső aljáról és az ösvény szűk, ezért még ha kevés védő is van ott, könnyen megvédhetjük a várat a Defense Tower-ek mellett.

Lineage 2 Revolution - Castle Siege Guide

Ostrom előtt ne felejtsünk el klán buffokat aktiválni. A várostrom napján egy hatalmas Caste Siege Festival kerül megrendezésre, ahol a játékosok kuponokat szerezhetnek, amiket beválthatnak Voucher-ekre, amikből különféle jutalmakat szerezhetnek a várostrom eredményétől függően. Hamarosan további eventekre is számíthatunk.