Lineage 2 Revolution – Adena Guide

2016 decemberében jelent meg Koreában a Lineage 2 Revolution mobiljáték a Netmarble gondozásában. A játék igen népszerű lett mindenhol ahol megjelent és cirka egy év kellett hozzá, hogy hozzánk is elérjen. Népszerűsége nálunk is töretlen maradt, amit mi sem mutat jobban, mint hogy rövid idő alatt több mint egy millió előregisztrálója lett a játéknak Amerikában és Európában.

További Guide-ok

[Stat Guide] [Dungeon Guide] [Monster Codex Guide] [Mount Pet Guide] [Clan Guide 1. rész] [Clan Guide 2. rész] [Castle Siege Guide] [Extraction Dungeon Guide] [Adena Guide] [Elite Dungeon]

A Netmarble azonban nem hagyta magára a játékosokat a játék felfedezésének rögös útján, hanem a megjelenés óta folyamatosan adja ki az útmutatókat a játékkal kapcsolatban videó formájában. Ezeket dolgozzuk fel mi, hogy megfelelő segítsége legyen mindenkinek, aki nem feltétlen részesíti előnyben az angol nyelvű videót, vagy még nem is hallott róla.

Az Adena szerzés módjai

Az Adena-t mindenki szereti és persze sosincs elég belőle. De nézzünk meg néhány alap Adena farmolási lehetőséget. Kezdjük mindjárt a legegyszerűbb módszerrel a Daily Login és a Monthly Login lehetőségével. A Daily Login lehetőségével minden nap mindössze 15 perc alatt 15 ezer Adena-t kaphatunk.

Lineage 2 Revolution - Adena Guide

A Daily és Weekly Quest-ek teljesítése két további módja az Adena szerzésnek. Az így szerezhető Adena mennyiség a Daily Quest fokozatától függ. Ajánlott a magasabb fokozattal rendelkező küldetéseket csinálni. Összesen 15 Weekly Quest-et tudunk megcsinálni egy héten, így semmiképp se feledkezzünk meg ezekről.

Lineage 2 Revolution - Adena Guide

Ezek voltak az alap Adena szerzési lehetőségek. Nézzünk néhány közvetlen Adena szerzési módot. Szerezhetünk Quest Scroll-okat szörnyek ölése közben a csatamezőkön. Sok játékos van, akik egyszerűen csak eladják ezeket a Scroll-okat, mivel nincs elég helyük. Azonban tudnunk kell, hogy a Quest Scrollok lényeges szerepet töltenek be az Adena szerzésben. Csináljuk meg ezeket a küldetéseket, hogy még több Adena-nk lehessen.

Lineage 2 Revolution - Adena Guide

Figyeljünk oda a Quest Scroll-ok fokozatára is. Gyűjtsünk a csatamezőkről CB fokozatú Scroll-okat és gyártsunk A fokozatút, hogy még több Adena-t nyerhessünk. Tudnunk kell, hogy 5 C fokozatú Scroll összerakásával kaphatunk 1 B fokozatút. 5 B fokozatú Scroll összerakásával pedig kaphatunk egy A fokozatút.

Lineage 2 Revolution - Adena Guide

Minden nap 5 alkalommal teljesíthetünk Quest Scroll-okat és 3 resetre van lehetőségünk.

Lineage 2 Revolution - Adena Guide

A következő lehetőség az Adena Dungeon. Az Adena Dungeon jutalma a nehézségi fokozattól, a karakter fokozatától és a Boss megmaradt HP-jától függ.

Lineage 2 Revolution - Adena Guide

Kincses ládák a sárkány HP-jának függvényében jelennek meg véletlenszerűen, továbbá a végső jutalomban is kapunk Adena-t.

Lineage 2 Revolution - Adena Guide Lineage 2 Revolution - Adena Guide

Az Adena-ra szintezés közben is szükségünk van, a felszerelésünk kombinálásakor és fejlesztésekor. A felszerelésünk stat-jai között találhatunk olyat, aminek segítségével csökkenthetjük a HP potira költött Adena mennyiségét. Ez pedig a HP Drain stat, aminek segítségével HP-t nyerünk vissza támadásaink közben.

Lineage 2 Revolution - Adena Guide