Lineage 2 M – Gigantikus nyílt világ és eredeti játékélmény mobilon!

Egy éve írtunk róla, hogy a Lineage 2 visszatér majd a homályból egy teljesen 3D-s mobiljátékként. Ez lesz a Lineage 2 M.

Lineage 2 M - Gigantikus nyílt világ és eredeti játékélmény mobilon!

Ugye jelenleg már fut a Netmarble kis pénzcsinálója a Lineage 2 Revolution, de az egy másik történet. A Lineage 2 M-et az eredeti játékot is fejlesztő NCSoft készíti és állításuk szerint minden eddiginél nagyobb nyílt világgal érkezik majd a játék, ami egyébként teljes mértékben az eredeti Lineage 2 világán alapul majd és teljesen szabadon bejárható lesz. És most kapaszkodjunk meg, hiszen a mérete több mint 100 millió négyzetkilométer lesz.

Egy másik kulcsfontosságú tartalom a Realm vs Realm lesz, ami nagyszabású PvP-t jelent. A játékot úgy hirdetik, hogy teljesen 3D-s harcot és irányítást kínál és számos olyan környezeti elem lesz, amely befolyásolja majd a harc menetét. Lesznek Raid Boss-ok is, bár velük kapcsolatban nem hangzott el túl sok információ. Annyit lehet tudni, hogy az eddig egyszerű odamegyünk leütjük célpontok helyett kihívást jelentenek majd ezek a szörnyek.

A fejlesztőcsapat olyan class-okon is dolgozik, amelyek nem szerepelnek az eredeti Lineage 2-ben és egyúttal megpróbálják az eredeti 31 class-t is visszahozni. Az NCSoft szerint a Lineage 2 M nem csak a Lineage 2 játékosainak felel majd meg, hanem azoknak is, akik még egyáltalán nem tapasztalták meg a Lineage 2-t PC-n. Nézzétek a videókat, élvezzétek a zenét, járjon át a nosztalgia titeket és gyönyörködjetek a látványban.