HírekKiemeltLineage 2MMORPGWTF

Lineage 2 Evolúció 1998-2017 – egy kis nosztalgia

Nemrég egy CusSan nevű YouTube felhasználó megosztott a nagyvilággal egy Lineage videót, ami a játék minden nagyobb állomását röviden bemutatva vezet el minket az 1998-as Lineage-el kezdődően a legújabb Lineage 2 update-ig.

Lineage 2 Evolúció 1998-2017 - egy kis nosztalgia

A videó a Lineage 1-el indít, de nem kell megijedni a látványtól 1998-ban ez még teljesen korrekt grafika volt. Arról nem is beszélve, hogy a Lineage első része a mai napig az egyik legtöbb pénzt termelő játék az NCSOFT-nál. Ez után következik a Lineage 2, amiből ugyan sok update kimarad, de nagy vonalakban jól bemutatja a játék történetét és remekül le lehet szűrni belőle, hogy mennyi minden ki tudtak hozni az Unreal 2-es motorból az évek alatt. Érdemes megnézni. Nosztalgiázásnak tökéletes.

És ha már az Unreal motor szóba került… Egy orosz csapat, nevezetesen a TheWreaperlomelindes azon dolgozik, hogy a Lineage 2-őt átültesse az új Unreal 4-es motorra. Fáradozásaikat nyomon követhetjük a YouTube csatornájukon. Íme egy kis ízelitő:

 

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár