Lesz Battle Royale mód a CoD: Black Ops 4-ben

Úgy tűnik az egyáltalán nem meglepő pletyka igaznak bizonyult. A Call of Duty: Black Ops 4 egy Battle Royale módot hoz majd magával, amit Blackout-nak hívnak. Az játékmódban találkozhatunk majd sok ismerős karakterrel a Black Ops sorozatból.

Lesz Battle Royale mód a CoD: Black Ops 4-ben

A Call of Duty: A Black Ops 4 nagy valószínűséggel nem fog tartalmazni egy hagyományos egyjátékos story módot, és így ez lesz az első olyan Call of Duty játék, amiben nem találkozhatunk majd egy megszokott kampánymóddal. Úgy tűnik a fejlesztők most már teljesen átálltak a multiplayer tartalomra, amit az új Blackout Battle Royale mód is megerősít.

A Blackout a sorozat jellegzetes irányításával érkezik, akció dús játékmenettel és persze itt is az nyer, aki utolsónak marad életben. Állítólag a térképek a megszokottnál sokkal nagyobbak lesznek, és használhatunk majd sokféle járművet.

Tegnap felbukkant egy hivatalos videó is, ami röviden bemutatja az új Black Ops 4 Blackout módot. Szerény véleményünk szerint, lassan kezd kicsit túlzás lenni, hogy minden fejlesztő a Battle Royale módból igyekszik pénzt termelni, de vélhetően hamarosan csökken a hype, és új műfajok kerülnek majd előtérbe.