Lemondhatunk az Agony Unrated változatáról

Az Agony Unrated változatáról már régóta beszélnek, és már arról is volt szó, hogy nem fog soha elkészülni. A Madmind Studio hivatalosan bejelentette, hogy a játék cenzúrázatlan változatának tervei pénzügyi okok miatt nem kivitelezhetőek, és az Agony Unrated fejlesztése véget ér.

Lemondhatunk az Agony Unrated változatáról

A bejelentést Kickstarteren és Steamen is kiadták, és egyik csoport sem örült a döntésnek. A bejelentés óta negatív visszajelzések áradata érkezett Steamen, és a megjegyzések igencsak ellenségesek. A játékosok aggodalmukat fejezték ki az Agony jövőjével kapcsolatban, és persze igencsak csalódottak, hogy nem lesz Unrated változat.

Lemondhatunk az Agony Unrated változatáról

A játékot a fejlesztők úgy mutatták be, mint az egyik legrémisztőbb ábrázolása a pokolnak a videojátékok történelmében és sokan rákaptak a brutális jelenetekre és persze a meztelen pokollakókra. Aztán később a lelkesedést elnyomta az a hír, hogy a korábban bemutatott “tabu” tartalom egy részét kivágják, és majd utólag kiadnak egy patch-t, ami majd mindent megnyit. A patch nem jött, a játékosok pedig csalódottak voltak.

Lemondhatunk az Agony Unrated változatáról

A Madmind ezután bejelentette az Unrated változatot, de most már tudjuk, hogy ebből sem lesz semmi.