League of Legends: Ritkább hős updatek a jövőben

A Riot Games igyekszik gyakran kiadni hősökkel kapcsolatos updateket, például balance patch-eket, új skineket és hotfixeket. Most azonban úgy tűnik ez változni fog, ugyanis Andre van Roon, azaz Riot Meddler bejelentette, hogy a közeljövőben kevesebb League of Legends update-re számíthatunk.

League of Legends: Ritkább hős updatek a jövőben

Ez számunkra azt jelenti, hogy a fejlesztő ritkábban fogja átformálni a meglévő hősöket, legalábbis idén. Állításuk szerint, most a pre-season-re való felkészülésre fognak összpontosítani és a megszokott gameplay javítások majd csak 2018-ban folytatódnak. Ez a közlemény nem a vizuális updatek-ről szól, mint például az új skinek, animációk és egyébb megvásárolható tartalmak, hanem a mechanikai változtatásokról. Tehát, ha most van olyan hős amit túl erősnek tartotok, vagy esetleg túl gyengének, azokon a Riot Games idén már nem fog változtatni.

League of Legends: Ritkább hős updatek a jövőben

A bejelentés után valószínűleg sokan fognak panaszkodni a közösségi oldalakon és a hivatalos fórumokon a jelenlegi League of Legends balance problémák miatt, amik 2018 januárjáig biztos nem lesznek orvosolva. Szerintünk ez nem a legjobb döntés volt a fejlesztőtől, hisz szinte minden update után felmerülnek problémák hősökkel és még két hónap maradt az évből. De persze az is megeshet, hogy miután valószínűleg óriási mennyiségű QQ-ra számíthat a Riot Games, változtatásra kényszerül majd.