League of Legends – Bemutatták az új Pulsefire skineket

A League of Legends MOBA fejlesztői egy új frissítéssel készülnek, amelyen keresztül számos skin érkezik. A kibővített Pulsefire szett néven futó skin gyűjtemény elég látványosra sikeredett és a Riot kiadott hozzájuk egy új bemutató videót is.

Twitteren jelent meg tegnap egy preview a Pulsefire Shen, Riven és Twisted Fate skinekről, és sokan örömmel fogadták őket. A játékosok már régóta vártak egy tetszetős Shen skinre, ami a hozzászólásokból is kiderült.

A Tweet felbukkanása óta már YouTubera is felkerültek a rövid bemutatók, Eldimarix-nak köszönhetően. A videóban láthatjuk a képességek és teleportok egyedi új animációit, amelyek sokat változtatnak a karakterek küllemén. Az új Pulsefire League of Legends skinek ára még nem ismert, de feltételezhetjük, hogy legendary-k lesznek.

A Riot három új felfedett skinje tovább bővíti a Pulsefire kozmetikai vonalat. Ez összesen öt különböző Pulsefire bajnokot eredményez, de jelenleg még nem tiszta, hogy milyen szerepet töltenek be az új jövevények a párhuzamos univerzumú skinek sorozatában.

League of Legends - Bemutatták az új Pulsefire skineket

A skinek kétségkívül nagyon jók, de nem teljesen egyeznek a Riot 2018-as tervével, miszerint azok a hősök kapnak új kinézeteket, amikre már régóta ráfért egy kis változás. Igazából, a három hős: Shen,  Riven és Twisted Fate összesen 23 skinnel rendelkezik, beleértve a Legacy skineket is.