LawBreakers – Nyugodj békében!

A Boss Key Games lövöldözős játéka a LawBreakers immár free-to-play játékként elérhető Steamen keresztül. A jó hír mellé azonban érkezett egy rossz is.

LawBreakers - Nyugodj békében!

A korábban közel 30 dollárért vesztegetett játék, immár ingyenesen elérhető, azonban a múlt hónapban a Boss Key Games feje Cliff Bleszinski bezárta a fejlesztő stúdiót a játék kereskedelmi kudarcát követően.

A “The LawBreakers Team” nevében közzétettek egy irományt, ami elmagyarázza a helyzetet. “A Boss Key Production szerencsétlen hírei fényében sajnálattal jelentjük be, hogy 2018 szeptember 14-én megszüntetjük a LawBreakers támogatását és nem tudjuk tovább működtetni a játékot.” A szervereink ezen napig nyitva állnak és immár szabadon játszhatóvá válik a játék minden játékos számára. Minden játékon belüli vásárlás le lesz tiltva és nem fogjuk elfogadni a visszatérítési kérelmeket.”

Az ügy pikantériája, hogy eredetileg free-to-play játékként jelentették be a LawBreakers-t, majd a Nexon úgy döntött, hogy inkább kérnek érte 30 dolcsit. Ezt leginkább azzal magyarázták, hogy sok játékost alapból elriaszt egy free-to-play játék híre.

Nos béke poraira!