Közel 500 óra alatt vitte végig az összes Zelda játékot 100%-os teljesítési aránnyal

Vitathatatlan, hogy a Legend of Zelda sorozat a Nintendo egyik legkedveltebb és kritikailag is elismert neve. A játéknak számtalan rajongója van szerte a világban, azonban van egy olyan ember, aki talán a legdurvább rajongó mind között.

Közel 500 óra alatt vitte végig az összes Zelda játékot 100%-os teljesítési aránnyal

Emberünk úgy döntött, hogy minden egyes Zelda játékot lenyom 100%-os teljesítési arány mellett. Ehhez valamivel kevesebb mint 500 órára volt szüksége. A játékos, aki csak “mc_gamer” néven fut 2017 júliusában kezdett neki, hogy minden egyes single player és canon Zelda játékot, amit a Nintendo valaha is kiadott végigvigyen.

A leghosszabb rész a Breath of the Wild volt, aminek kijátszása 131 órát vett igénybe. Ezután következett a Tri Force Heroes 44 órával. Elmondása szerint a legszebb élményt a Breath of the Wild nyújtotta az összes közül, amit végigvitt. Egyébként mellékelt egy táblázatot is, amin levezeti, hogy mi mennyi idejébe tellett.

Az egész akció egyik oka a Zeldathon nevű szervezetre való figyelemfelhívás, ami téli és nyári Zelda maratonokat szervez jótékonysági céllal.