Kingdom Under Fire 2MMORPGRPG

Kingdom Under Fire 2 – Hogyan játszunk az új classal?

A Kingdom Under Fire II tökéletes ötvözete a valós idejű stratégiai játékoknak, az RPG játékoknak és az MMO-knak. Van egyjátékos és többjátékos módja is. A játékos egy akció RPG játékba csöppen, amiben még valós idejű stratégaként is helyt kell állnia. Saját maga is részt vesz a harcban, miközben egy hadsereget is irányítania kell.

A játék Taiwani verziójába nemrég egy új karakter érkezett, az Elementalist. Támogató karakterként különféle vadállatokat és elefántokat idézhet, hogy segítsék őt a harcban.

Ha ki szeretnétek próbálni a játékot, nincs más dolgotok, mint elmenni a hivatalos honlapra, és regisztrálni egy accountot. Az egész procedúra nagyjából egy percet vesz igénybe. Az oldalon a legelső logóra kattintva máris átkerülünk a regisztrációs felületre, ahol szép sorban fentről lefelé haladva beírjuk a felhasználónevünket, a jelszavunkat kétszer, majd legalulra az e-mail címünket. A kipipálható részeket kipipáljuk, majd az alsó gombra kattintva rögtön el is kezdődik a letöltés.

Kingdom Under Fire 2 - Hogyan játszunk az új classal?

A játék SEA verziója eléggé halottnak mondható, de a Taiwani él és virul. Érdemes kipróbálni.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár