Kingdom Come: Deliverance – További javítások érkeznek

Az élethű történelmi akció RPG, a Kingdom Come: Deliverance idén februárban kezdte meg útját nem kevés sikerrel. A játék annyira pontos történelmi szempontból, hogy egy cseh egyetemen még oktatásra is alkalmazzák. Mindezalatt a fejlesztő folyamatosan próbál javítani a játékon és megszüntetni az ismert bugokat. Olyannyira, hogy a hibák kijavítása fontosabb számukra, mint az új tartalom kiadása.

A fejlesztő csapat kiadta az 1.4.2-es patch-t, ami több eddig ismert hibát orvosol. Voltak combat és interface bugok,  valamint egy random crasheket okozó hiba is, ami végre megszűnt. Sajnos azonban még maradt kijavítani való, ami azt jelentheti, hogy még egy darabig nem számíthatunk új DLC-kre.

Kingdom Come: Deliverance - További javítások érkeznek

Aki még nem ismeri a Kingdom Come: Deliverance játékot, annak mindenképp érdemes kipróbálni, ugyanis egy nagyon jól kidolgozott, nyílt világú szerepjátékról van szó, ami mind vizuálisan, mind történet szempontjából több mint kielégítő.

A Kingdom Come: Deliverance egy történetközpontú, nyílt világú szerepjáték, amely eposzi kalandra invitál a Német-római Császárságba. Állj bosszút a családodért, vedd fel a harcot az ellenségeiddel!

Kingdom Come: Deliverance - További javítások érkeznek

A játék nagy sikeréből ítélve, még sok-sok új tartalom vár a rajongókra, amivel még egy jó darabig ellehetnek majd.