Kaiser: Újabb koreai mobil MMORPG a láthatáron

Manapság úgy látszik az MMORPG fejlesztők inkább a mobilos videojáték-ipart veszik célba, ami nem csoda, hisz sokkal több letöltést tudnak összeszedni, és persze mikrotranzakciót. A Nexon igyekszik a Netmarble nyomába eredni, aki jelenleg igencsak uralja a mobilos MMORPG-k világát, többek közt a Lineage II: Revolution, a TERA M ás egyéb játékoknak köszönhetően. A Nexon Kaiser címet viselő játéka megkezdte a CBT, azaz a zárt béta tesztelési fázist.

Kaiser: Újabb koreai mobil MMORPG a láthatáron

Mielőtt belemélyednénk a Kaiser MMORPG-be, vessünk egy pillantást a Nexon által kiadott bemutató trailerre, ami egész jóra sikeredett.

A Kaiser-t már tavaly emlegette a Nexon, és 2017 elején már nagyjából tudhattuk, hogy mit várhatunk a játéktól. A mobilos érdekesség 4 class-t hoz (Warrior, Archer, Mage, Assassin), amiket már talán kezdünk kicsit unni, és állítólag egy óriási 3D nyílt világgal érkezik. A játékban PvE és PvP tartalom egyaránt fellelhető. A CBT-s visszajelzések alapján viszont úgy tűnik, hogy sokan unalmasnak találják a játék bevezető részét, ami a mobilos játékoknál már szinte megszokott jelenség.

Kaiser: Újabb koreai mobil MMORPG a láthatáron

A látottak alapján azért a Kaiser valószínűleg nem lesz elég ahhoz, hogy a Nexon akárcsak kicsit is megközelítse a Netmarble-t, és akkor még az NCSoftról nem is beszéltünk. Látogassatok el a Kaiser hivatalos koreai oldalára.