Justice Online – Hogyan játszunk vele?

Mint már tudjuk, nemrég elindult a Justice Online nyílt bétája Kínában. Ez mind szép és jó, de mit érdekelhet ez minket? Nos amellett, hogy pár év múlva talán hozzánk is elér (hehe), kipróbálhatjuk akár most is a kínai verziót.

Justice Online - Hogyan játszunk vele?

1. Lépés

Menjünk fel a NetEase honlapjára. Itt a link. Érdemes Google Chromeba megnyitni, hogy azonnal angolra is fordíthassuk az egész oldalt. Itt a jobb fölső sarokban látható Regisztrációs gombra kattintsunk.

Justice Online - Hogyan játszunk vele?

2. Lépés

Miután rákattintottunk egy új ablak fogad minket, ahova mindenféle adatot kell beírnunk. Nézzük szép sorban ezeket. Kövessétek a lépéseket a képen lévő számok alapján.

  1. Ide kell az e-mail címed neve, amit majd használni fogsz a belépéshez. Ezzel egy teljesen új e-mail címet hozol létre, amit elvileg más NetEase játékoknál is használhatsz. A lényeg, hogy  ‘163.com’ legyen a végződése.
  2. Ide kell megadnod a jelszavadat.
  3. Ide ismét a jelszavadat kell megadnod.
  4. Itt meg kell keresned Magyarországot a kis lenyíló menüben, majd ki kell választanod. Ha kiválasztottad, akkor be kell írnod a mobiltelefonszámodat a +36 után (Tehát pl 301231231).
  5. Ide kell beírnod a képen látható verifikációs kódot.
  6. Ha beírtad a kódot, akkor kattints a ‘Get a verification code for free’ gombra.
  7. Amint megérkezett a kódod, írd be abba a mezőbe.
  8. Kattints a zöld színű  ‘Sign up now’ gombra.

Justice Online - Hogyan játszunk vele?

3. Lépés

Ha ezzel is megvagy, akkor elvileg készen állsz rá, hogy belépj a játékba az e-mail címeddel és a megadott jelszavaddal. Ehhez le kell töltenetek a játékot. Ezt célszerű darabokban megtenni.

Nem lesz egy könnyű menet, de ha mindent leszedtetek, akkor az összes fájl legyen egy mappában és a .exe fájl segítségével indítsátok el a telepítőt. Innen már minden megy magától. Kiválasztjátok, hogy hova akarjátok telepíteni, majd szép lassan feltelepíti nektek a játékot.

4. Lépés

Miután a Launcher elindult, nincs más dolgotok, mint keresni egy szimpatikus szervert, majd rákattintani a nagy kék gombra. Szervernek érdemes egy kevésbé terheltet választani, mivel a ping így sem lesz túl felhasználóbarát. Ezen egyébként különféle programok segíthetnek (WTFast és társai). Miután a játék sikeresen elindult a korábban regisztrált e-mail címetekkel és jelszavatokkal tudtok belépni a játékba.

Justice Online - Hogyan játszunk vele?

Ne feledjétek, hogy az egész játék kínai és ezen cikk írásakor még nem elérhető hozzá angol patch. Ha valakinek bármi gondja lenne, akkor ajánljuk figyelmetekbe a Justice Online Discord szervert, ahol sok más hasznos infót is megtalálhattok.