Jurassic World Evolution – Elindult végre PC-n, PS4-en és Xbox One-on

A Frontier Developments az Universal-al karöltve végre elindította a Jurassic World Evolution-t a mai napon.

Jurassic World Evolution - Elindult végre PC-n, PS4-en és Xbox One-on

A Jurassic World Evolution a legendás Isla Nublar és a Muertes-szigetvilág környékére helyezi a játékosokat. Itt aztán nekiállhatnak építkezni és létrehozhatnak látnivalókat, elszigetelt kutatólaboratóriumokat és úgy egészében egy saját jura kori világot. Lehetőségük van létrehozni saját dinoszauruszokat, amelyek képesek intelligensen gondolkodni, érzékelik maguk körül a világot és reagálnak is rá.

A játékban Jeff Goldblum, vagyis Dr. Ian Malcolm vezeti végig a játékosokat az erkölcsi és taktikai döntéseken, miközben a vezetési és építési képességeiket felhasználva megpróbálnak létrehozni egy sikeres jurai világot.

“A Jurassic World Evolution a Jurassic World univerzumából és annak rajongóiból merít” – mondta Jonny Watts, a Frontier kreatív igazgatója. “A gazdag történettel, az ikonikus karakterekkel, az elképesztő élő dinoszauruszokkal teli szigeteket, teljesen átformálhatják a játékosok és megépíthetik és működtethetik a saját Isla Nublar szigetüket. Ez a TE saját Jurassic világod, és alig várjuk, hogy lássuk, ahogyan a játékosok felépítik”

Ha ez mind nem lenne elég, akkor a Frontier azt is bejelentette, hogy hamarosan új tartalom is megjelenik a játékhoz, ami teljesen ingyenes lesz az összes Jurassic World Evolution játékos számára. Ebben 6 teljesen új dinoszaurusz szerepel majd, ami az új filmben, a Jurassic World: Fallen Kingdom látható, beleértve Dr. Wu legdrágább alkotását, az Indoraptort. Ez a tartalomfrissítés Június 22-én válik elérhetővé.

Jurassic World Evolution - Elindult végre PC-n, PS4-en és Xbox One-on

A játék digitális elérhető és letölthető PC-re Steamen, míg konzolon a PlayStation Network-ön és az Xbox Games Store-on keresztül.