Jó negyedévet zárt a Funcom, jövőre érkezik egy új Conan játék és még sok más!

Jó negyedévet zárt a Funcom, ami egyértelműen a Conan Exiles sikerének volt köszönhető. És ha ez nem lenne elég, akkor 2009 óta ez volt az első alkalom, hogy a cégnek nem voltak kamatozó adósságai.

Jó negyedévet zárt a Funcom, jövőre érkezik egy új Conan játék és még sok más!

A cég készpénzállománya 2010 óta nem állt ilyen magasan, közel 21 millió dolláron. Korábban már írtunk róla, hogy mennyire sikeres a Conan Exiles, de úgy tűnik, hogy továbbra is meghatározó szerepet tölt be a cég pénzügyi életében. Természetesen a Funcom további neveken is dolgozik, melyek között megtalálható a Mutant: Year Zero, amelynek kiadása 2018 december 4-én várható PC-re, Xbox One-ra és Playstation 4-re. Aki megveszi  a Deluxe PC verziót, az még egy demó verzióhoz is hozzáfér.

Ezen kívül érkezik majd egy másik Conan játék 2019 Q2-ben, amelyet majd csak 2018 év végén mutatnak be. Egy másik játék is várható majd a Funcom háza tájáról, amit a Rock Pocket Games fejleszt, ez szintén PC-re Xbox One-ra és PS4-re érkezik majd 2019 vége felé. További infók ezzel kapcsolatban majd csak később várhatóak.

A Funcom észak-karolinai csapata egy co-op shooteren is dolgozik, amelyről annyit lehet tudni, hogy prémium üzleti modellel érkezik majd és semmi köze nem lesz a Conan névhez. És ha ez nem lenne elég, akkor lesz itt még egy single player Conan játék, amely egy hatalmas nyílt világban játszódik majd, és jelenleg még egy igen korai fázisban leledzik. 2019 első negyedévében többet tudhatunk majd meg.

A teljes jelentést megtekinthetitek ezen a linken.