Jeremy Renner beszámolt Hawkeye szerepéről az Infinity War-ban

Amikor az első Avengers film megjelent, sok új hőst kellet bemutatnia a Marvelnek a képregényeket nem ismerő nézőknek, és voltak olyanok is, akiket kicsit átszabva hoztak vissza, mint például a Mark Ruffalo által alakított Hulk. Jeremy Renner Hawkeye szerepét játssza és a színész elárulta, hogy az Infinity War-ban sokat várhatunk a hőstől.

“Sok igazán csodálatos dolgot csinálunk, amit mindig is szerettem volna ezzel a karakterrel elérni… Szerintem mindenki elégedett lesz, ha megtudják mi fog történni…”

Jeremy Renner beszámolt Hawkeye szerepéről az Infinity War-ban

Hawkeye sok mindenen átment az Avengers filmekben, Loki is irányítása alá vette rövid időre és a Captain America: Civil War-ban már egész nagy szerepe volt. A színész kijelentette, hogy az Infinity War-ban is sokszor fogjuk majd látni. Sokan úgy gondolják, hogy akár az is megeshet, hogy a képregényekhez hűen megszabadul Clint Barton a Hawkeye névtől és a Ronin szálat fogja követni. Renner a Ronin témához csak annyit fűzött hozzá, hogy ismeri a történetet.

Jeremy Renner beszámolt Hawkeye szerepéről az Infinity War-ban

Izgatottan várjuk az Infinity War-t, és persze azt is, hogy miután a Disney felvásárolja a Fox-ot, miként fognak megjelenni például az X-men tagjai az Avengers filmekben.