FPS/TPSHírekKiemeltStalker 2

Ismét fejlesztés alatt a Stalker 2!


Az eredeti Stalker trilógia alkotója a GSC Game World jelentette be, hogy a Stalker 2 jelenleg is fejlesztés alatt áll.

Ismét fejlesztés alatt a Stalker 2!

Szép csendben “jelentették be”, miközben tudjuk, hogy már korábban is nekiveselkedtek a Stalker 2-nek. Ez még 2010-ben történt, azonban nem jutottak vele messzire, mivel a játék stúdió gyakorlatilag szétesett. A GSC Game World 2014-ben feltámadt hamvaiból, azonban egy új Stalker helyett a Cossacks 3-nak ugrottak neki. A Stalker a mai napig a radarukon maradt, egészen a mai napig, amikor is a Stalker 2 projekt ismét életre kelt.

Persze mondhatnánk, hogy ez csak egy kamu oldal, azonban a GSC Game World hivatalos Facebook oldalán is megtörtént a bejelentés, ahol az új weboldal is helyet kapott, ahogy a stúdió hivatalos oldalán is megjelent a Stalker 2 logója és egy kiírás, miszerint fejlesztés alatt áll.

Ennyit a jó hírekről nézzünk egy kis rosszat is. A rossz hír az, hogy nem mostanában fogunk vele találkozni, hiszen a weboldalon szerepel a 2021-es szám, ami azért némi csalódottságra ad okot.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár