Az Ironsight FPS novemberben elindítja a zárt bétát

A Wiple Games FPS játéka, az Ironsight Észak-Amerikában és Európában fog megjelenni, és a fejlesztő 2017 novemberében indítja el a zárt béta verziót, a hivatalos megjelenést pedig 2018 elejére tervezik.

Az Ironsight egy innovatív, online F2P multiplayer shooter. A történet Dystopia-ban, 2025-ben játszódik, ahol a harcoló frakciók, a North Atlantic Forces (NAF) és az Energy Development Enterprise Network (EDEN) futurisztikus hadviselésben vesznek részt az utolsó természeti erőforrások fölötti küzdelemben.

A játéknak 20 egyedi zónája van és a játékosok szabadon felfedezhetik a különböző terepeket, tele interaktív elemekkel, elpusztítható útvonalakkal és környezettel. A zónák változó éghajlati viszonyokkal és hatásokkal rendelkeznek. Több mint 100 testreszabható fegyver közül válogathatunk az Ironsightban, mint például a Sniper Rifle, a Shotgun, az Assault Rifle, az SMG és így tovább.

Az Ironsight tetszetős grafikával és látványos környezettel rendelkezik, és izgatottan várjuk az első CBT indulását. Már csak az a kérdés, hogy vajon képes lesz-e felvenni harcot az izmos konkurenciával. Az Ironsight kiadója a Gamigo AG (Gamigo+Aeria Games) lesz, aki nem rég visszamondta a Bless Online nyugati kiadását.