Ironsight – Az Aeria Games lövöldéje nyílt bétázik februárban

A Gamigo Group bejelentette, hogy az Aeria Games leányvállalatán keresztül elindítják legújabb online shooterük, az Ironsight nyílt bétáját.

Ironsight - Az Aeria Games lövöldéje nyílt bétázik februárban

Az Ironsight a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol egy megacunami elsöpörte Észak-Amerika keleti partját és Európa nyugati felét, hatalmas radioaktív szennyeződéseket hagyva maga után a több tucatnyi elsöpört atomerőmű miatt. Megalakul az Észak-atlanti szövetség Amerika és Európa között a NAF, az oroszok pedig létrehozzák az EDEN-t, azonban a két csoport között rövid időn belül megindul a harc a fennmaradó nyersanyagokért.

A játék PvE és PvP tartalommal egyaránt bír, valamint a legmodernebb fegyverek teljes tárházát vonultatja fel, amiben még drónokat is találunk. Összesen 10 térképet és több mint 100 fegyvert és kiegészítőt találhatunk a játékban. A fegyverek teljes mértékben testreszabhatóak.

A játék a Wiple Games saját grafikai motorját használja és a klasszikus játékmódokkal operál. A játék nyílt bétája február 1-én indul. A tesztelők eddig több mint 5 évnyi játékidőt öltek az Ironsight-ba, úgyhogy reméljük nem lesznek komoly fennakadások. Bővebb infót a hivatalos oldalukon találhattok.