FPS/TPSHírekIronsightKiemelt

Ironsight – Az Aeria Games lövöldéje nyílt bétázik februárban

A Gamigo Group bejelentette, hogy az Aeria Games leányvállalatán keresztül elindítják legújabb online shooterük, az Ironsight nyílt bétáját.

Ironsight - Az Aeria Games lövöldéje nyílt bétázik februárban

Az Ironsight a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol egy megacunami elsöpörte Észak-Amerika keleti partját és Európa nyugati felét, hatalmas radioaktív szennyeződéseket hagyva maga után a több tucatnyi elsöpört atomerőmű miatt. Megalakul az Észak-atlanti szövetség Amerika és Európa között a NAF, az oroszok pedig létrehozzák az EDEN-t, azonban a két csoport között rövid időn belül megindul a harc a fennmaradó nyersanyagokért.

A játék PvE és PvP tartalommal egyaránt bír, valamint a legmodernebb fegyverek teljes tárházát vonultatja fel, amiben még drónokat is találunk. Összesen 10 térképet és több mint 100 fegyvert és kiegészítőt találhatunk a játékban. A fegyverek teljes mértékben testreszabhatóak.

A játék a Wiple Games saját grafikai motorját használja és a klasszikus játékmódokkal operál. A játék nyílt bétája február 1-én indul. A tesztelők eddig több mint 5 évnyi játékidőt öltek az Ironsight-ba, úgyhogy reméljük nem lesznek komoly fennakadások. Bővebb infót a hivatalos oldalukon találhattok.

Címkék

LoneWolf

Realista. Örök kétkedő pesszimista. MMORPG szerető és élvező. Tapasztalt mmo játékos, aki tizenéve keresi az igazit és néha meg is találja. Magányos farkas ő, ki még sincs sosem egyedül.

Kapcsolódó cikkek

Bezár
Bezár