Iron Throne – Elindult a Netmarble új stratégiai MMO játéka!

Nemrég írtunk a Netmarble új stratégiai MMO játékáról az Iron Throne-ról, amely egyedülálló hősrendszerrel és játékmódokkal próbál meg minket szórakoztatni a mobilunkon.

Iron Throne - Elindult a Netmarble új stratégiai MMO játéka!

Az elő-regisztráció véget ért és több mint 1 millió játékos élt a lehetőséggel iOS és Android készülékeken. A Netmarble bejelentette, hogy az Iron Throne már elérhetővé vált világszerte Android és iOS készülékekre (Kína kivételével).

A játék teljesen új stratégiai játékélményt kínál a klasszikus háborús stratégiai játékmenet mellett. Lebilincselő történet, ami tele van csavarokkal és RPG küldetésekkel. Sokféle, harcra fókuszáló játékmód, köztük Battle Royale és Team Deathmatch, amelyek mindegyike a csapataink és nyersanyagaink tényleges elvesztése nélkül játszódhat le. Mindezt teljesen 3D-s környezetben és különböző stratégiák alkalmazása mellett, vagy akár erős szövetségek létrehozásával vihetjük végbe.

“A Netmarble küldetése mindig is a leginnovatívabb mobil játékélmény szállítása a játékosaink számára” – mondta Seungwon Lee, a Netmarble vezérigazgatója. “Az Iron Throne egyesíti az MMO stratégiai játékokat a mély RPG elemekkel és a legjobb grafikával, hogy egyedülálló élményt nyújtson a mobileszközön, eddig soha nem látott módon” – tette hozzá.

Az Iron Throne már elérhető Androidon és iOS-on. Csapassátok!